Jag behöver en ny väska


Bild: Michaela

Denna väska finns nu i svart på H&M för 398:-, vill ha!

Fondtapeten uppe

Pappa har satt upp fondtapeten. Det är så snyggt, så jag tror att jag svimmar!


Happy are those jeans to be shaping your hips


Victoria secrets fashion show 2007

Fick äntligen reda på när Victoria Secrets fashion show 2007 kommer att äga rum, 4 december. JAG KOMMER SITTA BÄNKAD framför tv:n. Kommer vara hos Martin då, men om jag ska vara helt ärlig tror jag inte han bangar på att bänka sig med mig. Det är väl bara ladda upp med massa frukt och grönsaker, annars lär man ju gå in i en fet depression. Gosh, så grymma visningar. Tänk att få joina en irl. Drömma kan man ju alltid.
Jag är fortfarande kär i denna babydoll från Victoria secret.

 

Powerwalk och morotskaka

Imorse gick jag upp halv fem, lagom segt asså. Jobbade till 12 (sov sista tre timmarna p.g.a. att jag var reserv och ingen ringde om en tjänst, höhö!). Nu är jag trött. Fick ett ryck och bakade en morotskaka för första gången i mitt liv. Ikväll blir det powerwalk och skitsnack med Tina.
Det går rykten om sambatåg genom Linkan och brakfest on saturdaaaaay!! I'll be thereee!

Hej

Morotskaka

Update
Kakan delade sig och gick sönder när jag vände på skiten. Jag måste fan vara den sämsta i köket på denna jord. Hoppas den smakar gott iaf. Bakade den till mamma och pappa, får se vad de säger när de kommer hem. Jag har bestämt mig, inget socker!

Supernanny

Yes, barnen sover så sött i sina sängar. Här sitter jag och väntar på syrran.
Vi lekte lite med kameran förut. Sötnosarna, ni är mitt allt!

image108

 

21 november 2007

Idag har det varit en bra dag. Åkte till salongen med mamma, var där vid 13. Klippte mor och hade en till kund 17.30. Gick utmärkt!
Idag är det lillördag och inte vilken som helst. Jag och min käresta har varit tillsammans ett halvår idag, hihi! Han är grym och han gör mig glad.
Imorgon ska jag till salongen igen, sen blir det barnvakt för hela slanten.

Puss på er älsklingar

image107

Förkylningsblåsor

Jag har typ fem förkylningsblåsor på min tungspets. Ni vet sånna där små vita. När man pillar på dem mot tänderna gör det sådär skönont, så man fortsätter och nu är de assvullna, stora och skönonda, så jag kan inte låta bli att fortsätta pilla på dem. Jag ville bara upplysa er om det. Detta är min tisdag.

Victoria secret fashion show

Tror det går av stapeln någon gång i jul. Minns förra året när jag kollade på de, fyfan man får ju ångest av alla fina underkläder och smala kroppar.
Miranda Kerr är vacker, men Adriana Lima slår.

 
Miranda Kerr

Lussebullar

image104

Min mamma har precis bakat hur mycket lussebullar som helst. Jag vaknade av att en julskiva var på typ högsta volym, härligt att julen snart är här! För julen är bästa dagen på året tycker jag, men det tycker inte Martin.

Mitt rum kommer bli grymt

Jag känner mig som ett barn ungefär. Är snorig som satan och hostar och har lite halvt feber, men jag och pappi åkte till nyöppnade Flügger färg i Vällingby idag (eftersom det är 50% i helgen). Jag har sagt 1000 ggr nu att jag ska göra om mitt rum som ser förjävligt ut och nu äntligen har vi köpt tapet och färg!
Kom in dit och började bläddra i en tapetbok från Decor Maison, såg denna och dog. Skulle bara ha den! Efter typ 45 minuter i kö blev den min och ska hämta den på tisdag + en beige färg. Tapeten ska endast vara på en vägg.
Vad tycker ni?

image102
Såhär ser den ut, fast med färgerna nedan. Brun, silver och beige (Den är mycket silvrigare i verkligheten).


H&M

  • H&M är fan min bästa vän. Jul 2007 kollektionen har kommit ut, jag måste ha paljettklänningen, men jag är pank, fan..

      

    Nattlinne, 49,50:-
    Paljettklänning, 198:-
    Tröja, 149:-

    Grymma priser asså..

Disco fever

Jag heter Sarah och är förkyld som ett djur, men vad gör det om hundra år? Jag ska på discotemafest ikväll och ska glittra från topp till tå! Bilder kommer senare..

____________________________________________________

image98

 

Visar er fler bilder när jag fått från dem som hade med sig kamera till festen.

80-taleeeet, var tog du vägeen?


Min Calle

image95

You were always home waiting

Har tänk extra mycket på min hund Ville idag. Vet inte varför. Det har varit snöstorm hela dagen och på vår gata hemma är det ett vitt täcke av snö. Är så glad att han fick uppleva sommaren innan han begav sig till himlen. Sommaren var hans bästa årstid. Han älskade solen och låg dag ut och dag in på vår gröna gräsmatta och solade sig. Han mådde så bra då, men när hösten och vintern började komma ville han helst av allt inte gå utanför dörren och denna vintern slapp han det.
Solen sken upp för dig den där höstdagen för ca. 3 veckor sedan precis innan du begav dig till himlen. Saknar dig så otroligt mycket.
Flera nätter har jag drömt att jag hört honom gå i köket, men vaknat av att drömmen inte var verklig.
Ville du kommer alltid att vara en stor del av mig. Oavsett om jag kan se dig eller inte. Du har gett mig så mycket kärlek och glädje och det kommer du fortfarande att göra.

You still live in me


Grym tjej på 13 år

Hittade en blogg vid namn Lisaplace. Störtcool tjej, älskar hennes bilder och outfits!

image94


Btw, nått är skumt med min blogg när jag länkar nått, som ni kanske ser här uppe. Hur fixar man så man ser länken?

Bambi på hal is


Oh no, haha, men man kan ju inte mer än att skratta..

Lasse B gjorde min dag

Gissa vem jag gick förbi idag och fick ögonkontakt med? JOOO, ingen mindre än Lasse Berghagen! Han är grym. Han är min idol och han gjorde min dag. Punkt.


Vilken kille va!

Håll i hatten!

Erin är grym. Hon är med igen med samma bild på Stockholm streetstyle. Andra gången jag ser denna bild och kan inte låta bli att lägga upp den på bloggen. Hon är så jävla grym. Så jävla avslappnat och snyggt. Hatt är coolt!



Mjauu

Jag har letat efter en snygg paljettklänning och jag har hittat en, ca 2 veckor sedan jag köpte denna snygging, har invigit den redan och den ska få joina mig på discotemafesten nästa fredag också, woho!

 

Denna goding blev min samma dag..


Afrikansk dans

Hej alla söta människor!
Sitter nu på salongen, inga kunder har droppat in idag tyvärr, men men. Jag ser fram emot ikväll, ska till gymmet med Tina. Vi ska prova på afrikansk dans klockan 19.05, sjukt kul!
Någon som testat?

image78

Första snön

Oh no, min pojkvän sitter på en balkong i 20 graders värme och dricker drinkar och jag sitter i Sverige med stora snöflingor som singlar utanför mitt fönster, deprimerande? JA! Jag är inte redo för detta än, hjälp!

image77
Ana Beatriz Barros njuter i solen, ja tack till hennes bränna (och mage)!

SATC-maraton!

Är fortfarande ensam hemma, så min käre vän Tina kommer förbi på GI-middag och SATC-maraton, sjukt mys! Sen har jag köpt Dipp, morötter och gurkor som vi ska smarra på, höhö!
Fett kallt det är ute idag föresten, promenerade en sväng till affären, snart kommer väl snön också..
03.30 imorse åkte pojkvännen till Barcelona med hans bästa killkompis, de ska bo på Grand hotell där nere, måttligt avundsjuk man blir! Får väl se om han kommer hem levande(?), hoppas de har roligt där iaf!
Ha en fortsatt trevlig fredag gott folk och akta er för spöken!

image76
Förövrigt kan jag knappt vänta tills filmen kommer ut i vår. Det vankas ju bröllop, Carrie Bradshaw goes Mrs Big!


Inte vilken dag som helst!

Hej allihopa!
Ska väl försöka blogga lite på riktigt snart, har blivit massa depp ingen pallar läsa + att far min har med sig kameran till morfar, så det suger, (han kommer hem på lördag).
Igår var jag iaf på salongen, fick en Drop in kund!! Äntligen! Ska dit idag med och se vad dagen har att erbjuda, höhö!
Sen så är det inte vilken dag som helst idag. Det är nämnligen den 1 november, meaning systerson Lucas 4 års dag. Kul att jag köpt en tröja med en robot på, fick veta att han brukar vakna på nätterna nu och vara helt förstörd och när de frågar vad han drömt så säger han: Rooobotar!! Får väl se hur det går.. haha!


RSS 2.0