På måndag blir han vår!





Välkommen till oss lilla Elvis!

Darwin

Åh, jag har fallit för en katt. Denna söta lilla Darwin som är född 9/1. Han bor i Norrtälje. Martin ska ringa idag!


Efter regn kommer solsken!



Åh! Vädret ser lovande ut i veckan. Syrran och ungarna kommer onsdag till fredag och på torsdag ska vi åka till Astrid Lindgrens värld, så detta kan ju inte bli bättre!

Sugna på katt




Jag och Martin är så sugna på att skaffa katt, en Devon rex.
Får se var detta leder, fortsättning följer.. :)

Pengar tack!

Korta jeansshorts i vintage stuk

Stilig väska med stor volym

Heta sandaler i balmainmodell

Har knappt varit inne och kikat hos Modekungen, men nu fick jag lite tid över och kom och tänka på denna sida. Massor av fina grejer ju! Dessa är jag sugen på..

Nitar

Och varför i hela friden finns inte dessa snyggingar i min storlek? Största är 39, fy på er Melba!







 


En snorig midsommar

Dagen D är snart här. Som vi planerat och som vi längtat efter i månader! Strömstad över midsommar. Vad passar då bättre med en förkylning samt feber? Toppen! Jag har sovit tre timmar idag på dan. Kände mig som en halvdöd älg i klimakteriet. Har tryckt i mig panodil och nu har jag även köpt Brämhults och 100 pack näsdukar.. Kurera kurera!!


Stiletto run



Haha, fy så skoj. Fick precis reda på att det var min syssling Elin som vann Stiletto run i Kungsträdgården + 100.000 kronor att shoppa för. GRATTIS!

Min torsdag

Igår var jag och Martins familj på hans kusins student. Utspringet var kl. 17. Jävligt skumt asså, men trevligt var det! Idag ska jag fara hem till Stockholm och umgås med min kära lilla familj och mina vänner.
Detta hade jag iaf på mig igår..



Tunika och leggings Gina tricot Halsband och armband H&M

Bra budgetköp


För er som fönar, plattångar eller locktångar håret behövs givetvis skydd innan och denna budgetvarianten från Loreal är jäkligt bra enligt mig. Blir varken stelt eller ser tungt ut. Däremot blir håret glansigt och rätt så platt.
Kostar ca 50 kr hos H&M.


Den där väskan

Syrran köpte en väska i vintras/våras från H&M, helt underbar är den och i perfekt brun färg och äkta läder. Har suktat efter den varje gång vi träffats, men får icke köpa den.
Nu när jag kikar in på H&M's hemsida ser jag att den finns kvar och på rea dessutom!
Måste klicka hem den bums..


The perfect dress

Enligt mig är den perfekta klänningen, Maxiklänningen (långklänningen). Passar de flesta och till det mesta! Både till fest och vardags funkar den! Sen ska vi inte prata om hur skön den är. Forever 21 gör massor i olika färger och mönster. Jag har problem att hitta en som är sådär perfekt lång. Oftast är de för korta på mig. Ska prova att beställa därifrån någon dag. De har så många fina varianter!
Personligen gillar jag mycket mönster, men helfärgat är fint det med. Här är några favoriter från Forever 21..


Vit i spets. Underbar till alla grillfester och släktträffar i sommar. Utsläppt hår med fläta i luggen och massa träarmband och ballerinas till, så är du redo!


Denna finns i fyra färger och är en lite enklare variant.


Finns i tre färger.

 
Mönster!

Köp ett par stora dinglande örhängen i sommar!


A true friend is one who reaches for your hand but touches your heart

Då var det söndag. Mor och far har varit här i helgen. Åkt båt på Göta kanal och vi var barnvakt åt Calle. Alltid trevligt att ha dem här. Imorgon blir det back to work igen. Ska sitta jour i 8 ½ timme = Snacka skit och dricka kaffe på kontoret, haha. Lite segt, men vad gör man..

Har gjort mig ett behövligt fotbad ikväll, fan så skönt det är! Nu är det mjuka och nymålade igen. På fredag ska jag hem till mitt älskade Stockholm. Träffa vännerna och bara njuta av att det faktiskt är sommar nu på riktigt. Det är härligt. Saknar alla mina fina tjejer där hemma. Tänker på er jämt! När vi väl ses är det som att vi sågs igår. Ingenting är ändrat eller stelt. Nu, blir det lite tv och sen sova. Det är ju som sagt en ny dag imorgon.


Denim


Nästgårds

Idag är jag ledig. Har sprungit en sväng på stan. Det har öppnat ytterligare en "lantbutik" här i Linköping. Köpte dessa underbara ting till köket..



Mönstrat


Berg slussar & lite golf

Har upptäckt världens smultronställe här i Linköping, nämnligen Berg. 10 minuters bilfärd bort och du kommer till badstrand med glass, slussar, lantliga hus, grönska och folk. Bland det mysigaste jag sett! Och inte nog med det. Det fanns en liten lantprylaffär som jag gick lös i. Där ska jag bo när jag blir lite rikare!



Jag har även provat på golf idag för första gången i mitt liv. Jag och Karro sattes på prov. Är för envis för sån där töntsport, sorry pappsen, jag hoppar nog Svaneland open detta år..


RSS 2.0