Johnny Cash

Underbart väder i Linkan i helgen, säkert över 30 i skuggan. Jag jobbar och sliter denna helg, men slutade OK igår, så vi hade konsert med Johnny Cash i trädgården, mycket härligt må jag säga! Vid 19 drog vi ner till Stora torget och drack öl, HEJ SOMMAR!


Nordljus

Sitter och kikar inne på Nordljus och blir galen på allt fint. Detta står på önskelistan..

Kaffekanna
Kaffekanna från Lisbeth Dahl


Kakburkar

Socker & Mjölkset
Socker och mjölkset

Vispskål med pip
Vispskål

Lycka

Veckorna går, åren rullar förbi. Shit, vad snabbt allt går. Man hinner knappt blinka. Antar att man är lycklig och trivs med livet annars hade det nog varit annorlunda. Och lycklig är nog bara förnamnet. Är så förbannat lycklig. Mitt liv är perfekt. Jag har världens finaste lägenhet tillsammans med min stora kärlek, vänner, sambo och familj som alltid finns där och ett tryggt fast jobb. Går inte att få det så mycket bättre helt enkelt!


Blå fransar

Dessa snyggingar hittade jag i Stockholm i helgen, Det var kärlek vid första ögonkastet!


H&M HOME

Igår damp H&M's HOME höstkatalog ner i brevlådan. Tacka gud för H&M HOME!
Deras höstkollektion är så förbaskat fin, kuddar, plädar, påslakanset, you name it! Här ska det shoppas när lönen kommer.


Rosa nyanser


Vad är grejen med alla dessa hästar?

Innan jag tar och beger mig till sovrummet måste jag bara avreagera mig några hekto. Alla dessa hästmänniskor! Jag blir galen. De kryllar överallt, ÖVERALLT! Speciellt här på landet. Helt plötsligt har alla en egen häst. Varför?
Jag hatar hästar..


Spegelbord



Detta fina sminkbord från IKEA skulle passa bra i sovrummet, vill ha!

Gurkburk

Jag är helt såld på burkar, i alla former, färger och storlekar! De står där i butikerna och skriker, kööööp miiiiig! Speciellt det där lite gammeldagsa. Den senaste burken i samlingen är från Handplockat här i Linköping och gick loss på 119 svenska kronor. Frågan jag ställt mig många gånger när jag står där i butikerna är, vad ska jag ha i alla dessa burkar egentligen? Det är den stora frågan..


.. Men ni måste ju medge att den är fin?

A piece of cake!

Alla jobbar, utom jag typ. Känns det som iaf. Vad är då mer passande än att ta och baka en god liten kaka?  Det gör jag nu. Sockerkaka för fösta gången. Köpte Leila Lindholms "A piece of cake" för ett tag sedan. Hon är min idol.


Morgonstund har guld i mun

Bjuder på en liten härlig 70-talsvideo och sång såhär på morgonkvisten. Visst är det underbart?

Lyssna och njut!
Gert & Lennie - Min hjärta i dina händer

Sommarklänning

Martin är svag för vitt, spelar ingen roll vad, bara det är vitt. Provade en klänning här om dagen och han föll pladask för denna vita skapelse, så han köpte den till mig! Kan bli tuff i sommar till brunbrända ben..


En regnig onsdag



Idag regnar det för fulla muggar här i Linkan. Alltså en riktig mysa hemmadag! Man får drömma sig bort till bruna ben och sommarkläder, men trots regn och rusk bär det av till stan om ett par timmar för att käka middag och dricka vin med Karro och Jocke. Inte så pjåkig onsdag trots allt.

Zip


Hur tufft är inte detta armband från Kyss Johanna? Dock är 1900 kr lite väl saftigt..

RSS 2.0