Ullared!

I onsdags var jag och trängdes och slogs på Ullared. Fy sjutton vad folk det var! Och galna människor överallt! Körde på en tant med flit med min kundvagn för att hon vägrade flytta på sig, så hon skrek: Aj som faaaan! Haha, kul jul! Det är faktiskt tillåtet i de varuhuset!
Köpte massa krafs för 2500 kr, nöjd!


Denna mössa köpte jag för 29 kr!

Julstök

Då har man tagit helg. Kollar Idol och käkar Marabou Daim. Imorgon bär det av till Stockholm en sväng. Ska ut och göra stan med en gammal vän, skojsigt! Fick ett ryck och hämtade upp alla julgrejer, så jag har satt upp stjärnor, tomtar, adventsljusstakar och grejor nu, riktig julkänsla!

Ta hand om Er där ute!




Vardagslyx

Oj vilken nyttig och skön dag jag har haft idag! Käkade ett äpple till frukost. Sen drog jag till Nettans på ansiktsbehandling + brynplock/vaxning och brynfärg. Riktig vardagslyx!
Efter det drog jag till gymmet och svettades och nu sitter jag här och ska åka och jobba mig till Malmö om drygt en timme. Har ätit grillad kyckling med tomater och broccoli till lunch och nu dricker jag en smoothie. Nu gäller det bara att fortsätta vara såhär duktig så kanske det händer något på vågen snart..
No more godis och skit i veckorna. Punkt slut.


"I'm not home, but my shoes are. Leave them a message!"

Puuuh är helt slut efter skrikigt 7-årsdisco! Skönt att det är över.
Ikväll kommer Elin förbi och ser film med mig och svullar gurka och morötter med dip, yammie!



Filmen blir inget mindre än Sex and the city 2. Sprang på den i kassan på Åhléns i torsdags och betalade den bums. Jag såg den på bio och visst, ettan var bättre, men Sex and the city är ju alltid Sex and the city. Tvåan var rätt lik ettan, men man skrattade ju som sjutton i tvåan med.. Har ni sett den?

Ha en bra kväll gott folk!


Peter Thomas Roth skin care

För drygt två månader sen bestämde jag mig för att ta tag i min hy en gång för alla! Fixade en ansiktsbehandling hos Nettans och köpte dyra produkter, men ack så bra! Peter Thomas Roth.
Idag var jag förbi där igen och köpte mig en djuprengörande ansiktsmask som sitter i mitt fejs just nu, så nu ska vi se vad jag tycker om den.. På måndag kör jag en porrengöring och brynfärg hos Nettans igen.


Pinup!

I lördags blev det fest på Harrys och vi alla (ett gäng från jobbet) klädde ut oss. Jag bestämde mig för att vara pinuppa. Det blev en riktigt skoj kväll. Gick hem rätt tidigt då jag hade jobb dagen efter, men var ändå som en zombie i söndags, haha. Kul var det iaf.


Volanger



har mitt underbara duschdraperi från H&M HOME kommit upp, passade finfint i mitt skabbiga badrum! Nu kan jag dölja den fula väggen bakom, hehe.

RSS 2.0