Volanger


Hur fina är inte dessa små tygkorgar från H&M HOME?

Pyntat i hallen




Beställde massa foton här om dagen, bl a thailandskorten. Ska sätta mig en dag och sätta in dem i ett fint album.
Hittade dessa ramar hos Chilli (29 kr styck) och tyckte dem passade in så bra i hallen med vår stora guldspegel från mormor och morfar. Så dessa söta vårkort på Martin och kidsen får pryda vår hall ett tag!

Akryl

Testade på ett nytt nagelställe som öppnat (bara thaibrudar som jobbar där) och ingen kan typ svenska, men 376 kr fick jag betala för akryl. Svinbilligt med andra ord och de var jätteduktiga! Har ju så korta i mig själv (nagelbitaren nr 1!!), så det blir ju himla mycket vitt hur man än gör, men jag är nöjd iaf.


Nya shorts!


Shopping

Hej mina rara!
Dagen har spenderades först på gymmet och sedan på Tornby med Ann-Sofie. Köpte lite krafs här och där. Bl a ett par jättefina skålar från Rusta av alla ställen!! Mycket nöjd..
Shoppade även en himla söt jacka/kofta på H&M i helgen..




40 och 30 kr/st. Är tänkt som salladsskål/chipsskål och godisskålar..


Ännu en helg som sprungit iväg..

Hej på er!
Helgen har sprungit iväg som vanligt. Min fina Theres har besökt mig i helgen och vi har haft himla kul! Vad har ni gjort?
Nu ikväll har Inger och Kenth varit här på te och varma mackor, mysigt!
Är ledig till och med torsdag denna vecka. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Får se vad jag hittar på!

Nu blir det lite TV-tittande och slapp i soffan!

Mysiga dagar i Stockholm





Rockiga Hunter

Har funderat på ett par svarta Huntergummistövlar, men har inte fått tummen ur! Nu hitta jag dessa rockiga, åh åh åh! Undra om man ska slå till.. Lite saftigt pris dock, hmm..


Gardiner på internet!

Hittade precis en sida som har massor av billiga gardiner! Hittade mycket fint, så jag ska nog ta och beställa därifrån inom kort!

Textilonnet


20100417

Hej på er allihopa! Hoppas ni njuter rejält av helgen. Själv är det min jobbhelg, så jag slutar 16 idag och jobbar hela dagen och kvällen imorgon, men sen är jag ledig några dagar, så då ska jag, Martin och lilla Elvis bege oss till mamma och pappa i Stockholm. Hoppas att få träffa er alla då!

Nu ska jag brygga lite te och kaffe till mina resenärer.
Kram på er!


En bild säger mer än tusen ord



Observera att vi satt som packade sillar i bilen också, haha..



220 kronor styck, är inte det värsta fyndet alltså? Ann-Sofie har snudd på likadana, köpta här hemma för dubbla typ. Köpte fyra stycken. Älskar deras lampor!

Underbar dag helt enkelt! Nu blir det sängen. Mina ben värker..

Gekås!



Ja ni, mina kära vänner. Imorgonbitti halv 6 drar vi till Ullared. Jag, Ann-Sofie och hennes tre polare. Karlarna lämnar vi som vanligt hemma! Så här såg ungefär våra vagnar ut förra året utan att överdriva, haha..
Jag tar med mig kameran och lägger upp lite smaskiga bilder imorgonkväll!

Tisdag

Har varit nyttig idag! Tränat, lagad god och bra mat samt druckit en smoothie nu på kvällen. Middagen bestod av fyllda paprikor med köttfärs och ost och till det en blandad sallad med fetaost, mumma!




Banan, frysta hallon, apelsinjuice och mjölk

Älskar mitt jobb!

Pratade nyss med en av mina "chefer" som ringde. Hon och de andra högsta på jobbet samt personalfördelningen och trafikkontoret hade pratat och kommit fram till att det kommer bli väldigt lite folk på trafikkontoret i sommar med alla som ska ha semester och så, och att det då kommer behövas folk som kan hoppa in.
Att jobba på trafikkontoret är himla stressigt ibland. Dit ringer vi förare och tågvärdar om det blir strul ute på banorna och trafikkontoret får alltså ta mycket olika beslut.
Hon ringde alltså mig för att de hade kommit fram till att jag skulle ev. passa himla bra och att jag verkligen gör ett bra jobb. Hur glad blir man inte när ens chefer tycker så om en?
Tyvärr vill jag inte jobba där, iaf inte än. Känner inte alls att jag kan klara av den pressen, men bara av att få beröm och uppskattning för det man gör är verkligen guld värt. Hon sa att, nu vet du iaf vad vi står och tycker om dig!
Min vecka är nu gjord, glaaaad!

H&M bad




Helgens bravader

Godmorgon på er!
Min helg har varit himla trevligt. Fest både fredag och lördag, skoj! Invigde även grillen för i år i lördags, muuums! Klockan 12 börjar allvaret igen, ny vecka och nya tag! Jobbar till imorgonbitti sen ledig till fredag. Underbart jobb man har! Och vet ni, på onsdag vankas det Ullared!

Lika som bär

Kan inte släppa det, haha! Det blir nog en Darin av Lucas ändå, haha..




Goodmorning sunshines!

Här är det vår idag med, tyvärr ingen sol än, men 10+ har väl ingen dött av!
Nu bär det av ut för att gå den dagliga powerwalken på 45 minuter, otroligt skönt!
Senare blir det fika med Karro och magen på stan, mums mums..


Vad mycket krokusar och snödroppar man ser ute i rabatterna nu

Ta hand om er!

"Förrådet" har äntligen blivit ett gästrum!

Har fixat till lite i gästrummet. Städat ur och kastat massa skit som vi slängt in där. Det blir lätt till ett stort förråd där man kastar in saker som man inte orkar plocka ner i källaren eller kasta, sen är det bara att smälla igen dörren, så ser ingen hur det ser ut, haha. Kan ju faktiskt vara lite kul att ha lite ordning där inne. Rätt vad det är kommer ju familj och vänner på besök!
Köpte gråa gardiner och pelargoner idag, så det har jag fixat lite med. Är bara provisoriskt tills jag hittar finare grejer att inreda med. Nu har vi tagit gamla saker från andra rum som vi egentligen inte vill ha. Då detta rum inte är prio ett, haha..


Elvis ska såklart alltid vara med!


Diskställ

Jag köpte ett underbart vitt diskställ i gammeldags stil för något år sedan på Berry i Stockholm, är jättenöjd med det då det passar in perfekt hemma i vårat kök! Men för er som letar efter ett, så hittade jag ett hos Fridas gård. Detta hade jag slagit till på om jag inte redan hade ett..


En dagens



tunika handplockat, lackleggings gina tricot, armband h&m, skor scorett

Nytt i garderoben

Hej på Er!
Hoppas ni alla mår bra i fina vårvädret som varit idag. Jag har invigit min vårjacka för i år, underbara våååår! Äntligen är du här. Har varit på stan och shoppat idag på min lediga dag. Hittade lite grejer som ni får se här nedan..


Höga kilklackar, men väldigt sköna sådana



Blåsa


Påskafton

Godmorgon! Eller god förmiddag rättare sagt. Jag har varit uppe sen 09.15 då Elvis inte tyckte att sin mamma skulle sova längre. Han har ju en förmåga att ställa sig på en och skrika högt och tydligt när man sover för länge. Så det var bara att pallra sig upp.
Här har det hunnits med powerwalk i 45 minuter i det underbara påskvädret! Sen har jag tvättat och snart ska jag även hinna med en storstädning. Börjar jobba senare ikväll, vid 20..

Hoppas ni får en fin påsk kära läsare, kram kram!

Tankar

Tänker på dig ofta. Minns inte hur länge sen det var vi sågs. Alldeles för länge sen iaf. Att det är 100 mil mellan oss känns så jäkla jobbigt ibland och när vi pratar känns det som att prata med en främling. Någon som jag inte känner, men egentligen så känner vi inte varandra längre. Du har ditt. Jag har mitt. Och när vi pratar så är det via Facebook. Önskar vi kunde ses oftare. Du är ju ändå min bror. Det känns himla tomt ibland.

Långfredag = Jobb

Långfredag.. och idag börjar allvaret igen, jobb 14-22, en sväng till Kalmar och tillbaka. Tror t.o.m att jag har elev med mig, så det blir nog kulkul! Sen imorgon är en annan femma, fyfyfy. Jobbar 20-02 måndag morgon. Sover i Duved, men men, MONEY MONEY MONEY!



Sitter hemma och väntar på att mina Sesam nuggets i ugnen ska blir klara. Måste ha lite lunch i magen innan jag drar till jobbet!

Hörs..

Wonderbra

Har man stora boobies är det rätt svårt att hitta snygga Bhar, speciellt till ett rimligt pris. Jag har kört ett tag med Cubus, men är inte världens bästa kavlité och passform.
Skulle vilja testa att skicka efter från Nelly som säljer Wonderbra. Har hört mycket bra om deras underkläder!


RSS 2.0