Valborg

Valborg, dagen då man drack 2.25 % cider och 3.5 %  öl  från Konsum för första gången och hängde ute hela natten. det var tider det. Solen skiner och fåglarna kvittrar, underbart! Jag har gått promenad och solat och nu ska jag ner och hämta ett paket på posten. ett par sandlaler från H&M som jag beställde för ett tag sedan. Ska även köpa en jättefin vit tavelhylla från Indiska. See you!


Pinky


 

Kolla så vackert träd vi har på vår tomt. Man blir helt lyrisk så fort man går förbi.

Nya sängen

Är den inte fin så säg?



Umeå universitet

Ibland är det bara så synd om vissa människor. Du är en sådan. Det är synd att du inte vet hur man ska bete sig och behandla människor i sin omgivning. För om du fortsätter kommer du en dag stå där ensam kvar.
Det finns en jävligt bra anledning varför så många inte pallar med dig som vän, pojkvän, you name it. Det sorgliga är att du ändå inte verkar fatta att problemet är du. Tyvärr så handlar allt om omogenhet och avundsjuka och att du kanske inte kommit så långt i livet som du önskat, men genom att klanka ner på andra funkar livet ganska så bra ändå.

Väx upp någon gång..

Den bästa dagen i mitt liv


Jag kommer ihåg vilket skå det var att finna den perfekta klänningen till sin student. Jag hade en från Oasis, väldigt enkel axelbandslös med rosett under bysten och hålmönster upptill.
Denna hade jag köpt om jag skulle ta studenten i år. Så ett litet tips till er som inte funnit den rätte ännu. Finns att köpa för 545 kr hos Chicy.

Sommar i Linkan

Igår gick jag och Martin lös på IKEA, köpte vardagsrumslampor, gardiner, knivar, glas och en sängstomme, jättefin! Så idag ska Martin knåpa ihop den här hemma.

Btw, igår var det för sjutton sommar ute! Vi hade 22 grader i skuggan hela dagen och hela kvällen, så himla underbart. Och gud vilken skillnad det är på Sockholm och Linköping. Allt har slagit ut här i Linkan nu.


Denna fina blev det, ASPELUND..

Sugen på nytt

Letar efter en stor lampa att ha i vardagsrummet. Vill ha en stor, helst vit. Denna från Ellos gillade jag, fast den är bara 50 cm hög. Vill nog ha lite större..




och sen gillar jag denna stol från IKEA, ascool..


Finbesök

Imorgon kommer min fina Theres hit igen, sen åker vi tillsammans upp till Stockholm på fredag. Härligt!

Jobbhelg

Då sitter man på jobbet igen då. Idag blir det 11 ½ timmes jobb för att sedan åka och sova i Västervik med förare Johan. Imorgon blir det upp vid 06 och slutar inte förns 13. Sen på't på söndag igen, men måste ju erkänna att det är så himla mycket roligare och lättare att jobba när solen skiner..

Trevlig fredag gott folk!

Playsuit



Är sugen på att köpa en härlig playsuit. Är inte ägare av en sådan, men ack så fint det är..

Goldie


Update i vårsolen

Usel uppdatering, i know, men heter det inte bättre sent än aldrig? Jag har iaf hunnit med både Stockholm och att gå till jobbet två gånger då jag båda dagarna varit ledig, hmm? Jag älskar alltså att jobba även om jag inte alltid får pengar för det, nejdå. Påsk och storhelg innebär ändring i schemat och ändrade tågtider har jag nu lärt mig.
I Stockholm var det frid och fröjd med alla. Fick pussa på "mina" små barn och ge dem presenter. Jag och Martin solade och umgicks med mina underbara vänner. Helt enkelt en toppenpåsk!

Snart kommer det upp en liten ihopplockad outfit för att fira min återkomst..

Vita huset

Ett tips till er som letar fina, lite lagom genomskinliga gardiner. Hittade dessa på IKEA för 179 kr/par, älskar dem och de är väldigt lättstrukna. Jag köpte dem, lite blommor och en söt lampa och piffade upp gästrummet lite. Behövdes! Blev himla fint tycker jag. MATILDA heter dem..




Intresseklubben antecknar!

För er som inte vet och för er som är intresserade så håller vi på att fräscha upp våra "stora" tåg och ett blev färdigt nyligen och jag fick äran att åka det i lördags, finfint förutom att serveringen är lite för trång, men ja, här jobbar jag..



1:a klass! Inte allt för smart att ha ljus klädsel på ett tåg där vin finns att köpa, haha..


SATS 2

Ojojoj, Sex and the city the movie 2 ska komma ut i maj nästa år, lycka! Det ryktas om att Carrie ska skaffa barn. Eftersom jag är ett stort fan av dessa fyra underbara damer, så ska ju detta blir hur spännande som helst. Kul att ha något att se fram emot!


Hur bra är inte scenen då Charlotte skiter på sig..? Haha..

Quorn

Idag blir det Quornnuggets och sallad till middag, nyttigt och gott! Det är syrran som fått mig till Quorn, men det är ju så gott! Har ni testat?


Pocahontas


Välkommen hem till mig fina fransklänning! Denna kommer jag strosa runt i i sommar med mittbena, massvis av armband och ringar, bruna ben och gladiators på fötterna.
Som en riktig Pocahontas.



Imorgon är en ny dag..

Tessan åkte idag. Lämnade av henne vid tåget, sen nu när jag kom hem saknar jag henne bara så förbannat mycket. Hatar att jag får sånna här attacker ibland. Då bara saknaden av er där hemma är så stor. Jag älskar ju att bo här med min kärlek.
SItter på jobbet nu och ska åka och sova i Hultsfred. Känner inte alls för det idag.
Imorgon är en ny dag.

VÅR!

Lyckorus! Har varit vääärldens underbaraste dag idag. 10 plusgrader, solglasögon, vårjacka och uteseveringar. Jag, Tessan och Karro har spenderat dagen på stan. Satte oss på Espresso house uteservering med kaffe, te och iste och bara njöt av våren. det är vår och det är april, lycka!


RSS 2.0