Adressändring

Idag har jag bytt adressandressandring.se, smidigt! Den 6 oktober ändras den och då bor jag verkligen här på riktigt, hihi.
Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen helt ensam i natt igen. Martin jobbar till 06.00. Imorgon ska jag vistas i spår och ha elskydd på jobbet.
Love

Kom till Sthlm

Man blir alltid helt kär när man går in på Victoria secrets hemsida. Det sjuka är att det inte finns i Stockholm, VARFÖR?

 


Bye bye..

Nu drar jag till Tallin!

Mos.

Idag när jag övningsåkte i skymningen från Västerik körde föraren på en rådjursbebis och en liten hare. Mos.
Det var liksom en rådjursfamilj, mamma, pappa, barn och den lille hann inte, fan.
Såg massa älgar också. Hej jag är på landet, haha.

Fin höstdag!

Idag var första gången jag kände att: Shit vad härligt med höst!
Jag gick hem från jobbet vid 15-tiden i t-shirt! Solen sken och himlen var blå, helt underbart. Tog lite bilder på vår granne här i Linköping, kyrkan och på vårat hus.
Är inte kyrkan det sötaste ni sett? Jag älskar den.
Det var svenska kyrkan förut, men nu är det något annat. Martins lillebror döptes faktiskt i denna. Det har svärmor Inger berättat för mig, cute!

(Bara för det går det inte att ladda upp bild på den här störda datorn, försöker imorgon, byee!)

Sorgligt


Jag skäms. Jag saknar Martins mat. Jag hatar att laga mat åt mig själv och det kanske syns?

Tack mamma och pappa!

Vet ni..
Min mor ringde nyss, så vi pratade lite om nya jobbet osv. Sen frågade hon: Strykjärn eller elvisp? (Saker jag och Martin behöver, eller ja, kanske mest jag, haha). Så fick jag välja, så ska pappa och mamma köpa det till mig/oss för att de är så glada att jag äntligen fått ett sådant bra jobb och pluggar och håller på. Så ett strykjärn blev det för det har jag ingen koll på.
En elvisp behöver jag egentligen mest. Bakfreak som jag är, men det får jag köpa snart. Jag brukar knycka David och Ann-Sofies när jag får ryck och ska baka.




Jag har gett önskan om ett rosa eller svart. Det skulle göra mig glad i höstmörkret.

Fake


Bild: Engla

Så jäklans fin! Från Bikbok. Hittar allt mer fint på den affären faktiskt. De verkar ha skärpt till sig. Måste kika efter denna.

Tallin

Nästa helg har jag verkligen något att se fram emot, nämnligen kryssning till Tallin med massvis av kill och tjejkompisar. Ska bli så sjukt kul! Sen att strosa runt i Tallin en hel dag tackar man ju inte nej till.. shopping!
Någon som varit i Tallin?
Men innan dess kommer jag få spendera veckan ensam här i VÅRAT hus. Martin drar till Malmö med jobbet imorgon på kurs till torsdag, men jag har laddat upp frys och kylskåp med mat, så jag ska nog klara mig.

Hej!

Att släppa taget

Jag har inte riktigt hunnit förstå detta än. Att jag faktiskt ska flytta hemifrån på riktigt för första gången i mitt liv, bli sambo.
Nu ska jag byta adress, skaffa hemtelefon, hyra släp och börja köpa toalettpapper och tandkräm, men finns det något bättre här i världen? Att ha fått lyckan att träffa en underbar kille som man vill leva resten av sitt liv med, tillbringa varje dag tillsammans med. Jag tror inte det finns det.
Det är nu man släpper taget om det gamla trygga. Jag har t.o.m bytt jobb, men allt kommer gå bra för jag har min Martin och med honom är jag världens lyckligaste.


Plugg plugg plugg

Hej kära bloggen!
Förlåt mig, jag har helt glömt bort att blogga.. typ. Jag har fullt upp!
Fick jobbet med det samma efter intervjun, iiih!
Nu går jag kurs i 3-4 veckor (det är så sjuuukt mycket att lära sig). Får övningsåka med olika tågvärdar, vilket är jättekul! Har redan lärt mig massor, men biljetterna och biljettmaskinerna är tusentals känns det som.

Alla är helt annorlunda på företaget här i Lkpg. Alla är som en familj, vi är ca. 60 stycken, så alla känner varandra och hjälps åt med allting. Detta känns helt enkelt för bra.
Övernattning kommer ingå i jobbet. Kalmar, Västervik och Hultsfreds stadshotell är de vi sover på, men det ska inte vara några problem. Det är max två nätter i veckan.
Jag kommer att vara timanställd nu i början, men det verkar som att jag snart kan få heltid!


Håll tummarna!

Klockan 13.00 idag händer något väldigt underbart kul. Jag ska på INTERVJU!!!
Äntligen, äntligen. Detta är det som jag hoppats att jag ska få, nämnligen tågvärdinna på Kustpilen
Håll tummarna för mig idag!

Så jävla Sarah.


Powerwalk

Kom precis ur duschen, så skönt. Ska ut med mor på powerwalk nu.
Vad gör ni denna lördag?



Lista

Jag längtar efter att kunna hitta något fint och kunna köpa det. Hoppas jag får jobb snart!

 
Helt underbar kappa
att ha i höst. Kolla in detaljerna. Finns även i beige som nästan är lite finare än den svarta, men jag gillar svart ändå. Finns att köpa hos Asos. Jag är kär.


Läderväska även den från Asos. Nedsatt till 590 svenska kronor.  Svinfin tycker jag.



Skor från Asos. Bra pris och funkar till de mesta.

Och sist, men inte minst..

Denna underbara blåsa från Forever21 livar verkligen upp i höstmörkret. Färgen är ju bara såå fin.

Lördag

Då sitter man här på jobbet igen. Lyssnar på lite music och ska snart sätta på Sex and the city. Då går tiden lite fortare.
Vet inte vad som händer efter jobbet, slutar ju 13.30, så kanske åker till stan en sväng. Skulle vara mysigt.

Saknar dig Martin något oerhört. Vill aldrig vara borta från dig.
Imorgon kommer jag ner igen. Ska bli så mysigt!


Drinkkväll med mina älskade

Idag har jag och Tina varit värsta duktiga. Vi drog till Willy's och shoppa upp oss på mat inför ikväll. Det blev pastasallad med räkor, avokado och grönsaker. Lättast så när man är åtta pers. Blev klara med salladen för någon halvtimme sedan.
Vi har till och med stått och skalat 1200 g räkor.

Det blir lite drinkkväll hemma hos Elins pojkvän Jonas. Det blir nog väldans trevligt!

Ingenting kunde ju gå fel

Killar är så jäkla komplicerade.
Ena sekunden är man den enda i världen som betyder något, han kan inte sluta titta en i ögonen och det pratas resor hit och dit, och andra sekunden säger det POFF och sen är allt förändrat utan att veta varför, för det var ju så perfekt. Ingenting kunde ju gå fel.

Det kommer bli bra hjärtat.

Myspys

Jag köpte denna enorma halsduk på Gina för några dagar sen. Han och jag kommer nog få en oförglömlig höst och vinter.
På tal om kyla. Jag och mor var i Sundbyberg idag och gled in på en liten loppis. Jag fyndade världens finaste mörkbruna pälsmössa för 80 PIX!! Rena rama kapet, äkta är den och ser helt oanvänd ut. Det är coolt.

 
Tyvärr så gör den sig inte rättvisa på bild

Sthlm till söndag

Nu är jag i Stockholm. Kom nyss. Säger inte hemma eftersom mitt hem nu är Linköping, iaf så känns det så. Känner mig så hemma där nu hos min lilla skrutt.
Imorgon ska jag på förhör i Solnas tingsrätt. Misshandel när jag jobbade i typ mars. Mamma ska följa med, så får se hur det går. Lite scary, men men. Det får gå.


Bild från förra veckan då Lucas var hos oss tre dagar i Linköping. Här åt vi Sushi på en restaurang och ungen tyckte om det och åt med pinnar (!).
Han var lycklig i flera dagar efteråt för att han fick dricka cola på restaurangen, sötnosen.

Helt plötsligt är man gift och har en bulle i ugnen

Ny vecka. Systers födelsedag, grattis grattis syrran!
Jag städar lite här hemma hos älskling och sen har jag sökt lite mer jobb. Mailat mitt CV till chefen på MIO, hoppas hoppas! Fick prata med han på telefon förut.
Ska gå och lämna till MAXI stormarknad imorgon också. Även till Scorett och Hemtex också.
Ikväll kommer nog svärföräldrarna hit på lite fika och hembakt drömtårta (hade tänkt att baka snart). De ville nämnligen se hur duktig jag varit med gardinerna, haha. Martins mamma sa: "Åh, äntligen har det kommit upp gardiner".

Shit, jag har verkligen blivit en hemmafru. En ogift sådan. På tal om detta, så var jag inne på min Facebook nyss och kom in på en frisörpolare från gymnasiet, pregnant and married, GOSH!


Stort behov av pengar!

Igår ringde jag femtioelva butiker här i Linköping i hopp om att någon skulle säga: "Ja, men visst söker vi personal. Kom in och lämna ditt CV", men icke. Alla hade i stort sett fullproppat med folk. Ska lämna CV till tre stycken ifall de får en plats över. Guldfynd söker tydligen alltid extra personal till julen, så ska skicka ett CV dit också, men det är ju nu jag behöver jobb!
Hoppas hoppas att jobbet som tågvärdinna blir aktuellt för mig snart. Det ända kruxet är att någon måste sluta, så att jag kan hoppa in och äntligen kunna gå ut och shoppa!

Dessa lackstövlar från Brandos skulle bli mina om jag hade 1999 pix i fickan..



Så sjukt snygga, vill ha :(

Det är grymt jobbigt att sätta upp gardiner

Har hållt på att stryka, sätta upp gardiner och tvätta fönster hemma hos Martin ända sen igår. Det blev så himla mycket mysigare, men jag trodde aldrig att det var sånt jobb att sätta upp gardiner, äntligen klar!


RSS 2.0