Fyndat!

Idag har vi fyndat i Linköpings underbaraste inredningsbutik. Älskar ALLT i den butiken. Nu ska de flytta, så det var utförsäljning på allt. Detta hallbord fick följa med hem och sen ett till bord, typ sminkbord som jag ska ha i sovrummet, 25% off! Lycka.





SATC 2



Vem längtar inte efter film nr. 2? Nu har trailern kommit ut och nu längtar jag bara mer och mer och mer!

God jul bloggen!


Sur-Elvis fick vara julren i år!


Rosigt

Dessa snyggingar måste jag spana in..




Pulkaåkning i Hässelby


I'm back!

Hej hej bloggen!
Mycket har hänt sen sist. Både farfar och morfars syster har dött, samma vecka! Och sen har man slitit på jobbet som vanligt. Har ju faktiskt hunnit med att julstöka lite också. Har gjort julgodis. Enkelt och förbannat gott!
På fredag åker jag hem till Stockholm för att fira lite jul med familjen, ska bli mysigt! Synd att man inte kan få vara med på självaste julafton, men har ju inte direkt det bästa jobbet om man älskar storhelger, så man får ju gilla läget bara helt enkelt!
Julklappparna är i pincip färdiga, mamma och pappa kvar, svååårt! Ge mig lite tips!


Julgodis med cornflakes, Marabou mjölkchoklad och kokosflingor


Elvis var såklart också med på ett hörn..

Molly

På tal om mönster, så äger jag inte ett enda Odd Molly plagg, gör ni? Finns det mer detaljerade, unika och välgjorda plagg? En vacker dag ska jag köpa mig en fin klänning..




Mönster


Vilken underbar mönstrad klänning! Skulle passa fint till jul! Finns hos Nelly.

Gårdagen

Igår var jag en sväng på stan och handla lite julklappar. Hittade äntligen det jag sökte till Martin. Dyr, men ack så snygg! Han kommer få denna present som både julklapp och 28 årspresent. Blir nog bra!
Var även inne på Gina och fann denna snygga blus för 199 pix. Den fick följa med hem..


Bävergäll

Julbord med jobbet i fredags. Riktigt trevligt!





20091203

Godmorgon i stugan!
Allt bra?
Jag sitter och käkar två ost och skinkmackor och ska strax iväg till gymmet för solning och träning, skönt! Börjar lite senare idag, så fick mig en sovmorgon idag med!
Vintern verkar hålla i sig än så länge här i Linkan. Frost på mark och varenda gren, så mysigt!
Idag fyller även brorsson Daniel hela fyra år. Önskar jag kunde fira dig, men med många mil emellan oss, så får det bara bli ett paket på posten. Saknar er så mycket!


Äntligen hittat den perfekta jackan!

Var inne hos Jocke på Gräs i Filbytergallerian idag och blev så kär i den omtalade db-jackan, så den blev min! Den är så snygg!


Vinter i Linköping

Vilken vinter det plötsligt blivit här i Linköping! Minusgrader och frost, och sen får vi ju inte glömma att nämna solskeeeeeeeen! Väldigt mysigt. Ska dra med mig Martin till stan. Måste handla julettiketter och julstjärna (blomma) som jag ska ha i trapphuset tillsammans med en lykta. Trevligt för alla i huset!
Nu får det allt ta och komma lite snö också tycker jag. Är trött på att bara se alla dessa regndroppar hela tiden, eller vad säger ni?

Ha en bra dag, så hörs vi!


Babyshop

Då har man snyggat till Ann-Sofie i håret igen. Folieslingor med blekning och en brun nyans, skitsnyggt blev det! Tyvärr blev det så sent, så har ingen bild i dagsljus, men såhär blev iaf resultatet. Får ta en bättre bild imorgon!



Har öven varit inne på Babyshop och beställt lite skojsiga julklappar till mina troll i Norge, kul jul. Min arm är mycket bättre nu, så får se om man kan dra på Stepen imorgon. Nej, nu ska vi nog gå och lägga oss här. Sov så gott!


Nöff

Jag och Martin gick till sjukan igår och köade för att ta Svinsprutan. Gick på bara någon halvtimme och sen var vi klara! Så skönt att ha det gjort. Vi som ska till Thailand och allt nästa år, men ja. STACKARS MIN ARM! Fy farao så ont det gör och har haft feber till och från idag också, usch. Hoppas det blir bättre tills fredag för då ska jag ju på julbord med jobbet. Aj aj aj!


Årets pyssel

Har knåpat ihop julkort till mina nära och kära. Fyra ser ut såhär:


RSS 2.0