Klippning före Afro

Jag bokade Afro ikväll klockan 17.00 på gymmet, Afrikansk dans. Världens roligaste träning - och svettigaste!
Men nu tittade jag mig i spegeln och fick syn på mitt tråkiga hår som bara hänger. Det har blivit för långt och för slitet efter Greklandresan, så jag var tvungen att ringa frisör-Karro på Proffs och lärling och den enda tiden som passade denna vecka var såklart idag kl. 17.15, så ja. Jag fick avboka Afron, blää! Men men, fin i håret blir man allt!


När jag väl sätter igång, ryker allt!

Har rensat hela min garderob nu ikväll. Fan vad jag spontanhandlar! Det måste bli ett stopp på det! Mycket som blev utsorterat har jag knappt använt. Tur att Tessan blir så glad och använder det när hon får grejer av mig, så hon ska få gå lös i den stora blå IKEA-kassen när hon kommer hit nästa gång.
Nu kanske jag får plats med allt i min lilla walk-in-closet igen. Halva ligger i en hemskt ful brun skinnfotölj här hemma pga brist på galgar, haha.. När den är tom ska den brännas upp och aldrig mer komma in i detta hus igen. Jag lovar er. Den är hemsk.


Pinsam reklam

GUUUUUUUUD. Han den där "kändisfrisören" Bobby. Hur ser han ut egentligen!? Fyfan så pinsamt, haha!


Skopunkten

Är inget jättefan av Skopunkten höst och vintertider då det är mestadels bara stövlar i syntet, men vissa kan faktiskt funka, iaf ett tag. Dessa är mina favoriter..







Dessa tre billiga snyggingar vill jag spana in!

En liten outfit

Detta var himlans längesen må jag säga!



Lite nya träningskläder

Ikväll blir det Pilates med Karolin. Ska bli skoj. Har aldrig testat det. Vet knappt vad det är, men Karro ville så gärna, så jag hänger på!
Var på stan idag och köpte mig snygga träningskläder. Är ju så mycket roligare att träna då! Sen så var jag i stort behov av att köpa en ny sportbh och det hittade jag en som var bra. Sen fick ett vitt "brottarlinne" och svarta tajta typ träningsleggings följa med hem.

ADIDAS W ESS MF 3/4 TIGHT BLACK / WHITE
Dessa Adidasbyxor köpte jag först, men sen hittade jag ett par bättre på H&M faktiskt, så jag gick tillbaka med dessa. Kanske blir ett senare köp för att ha att byta med..


Tryckt stämning på gymmet idag, haha

Har haft gymkortet ca. en månad nu och tänkte för första gången prova på gruppträning! Ringde Karro, som inte kunde gå idag, så jag tänkte, vafan. Jag kan ju gå ensam!
Är ju alltid lite pirrigt sådär första gången då man inte är van vid upplägget, plus att man ska gå själv, men tänkte att jag kör ändå.

Går dit till klockan 18.15 för att fylla på vattenflaskan och ta på mig skorna. Ställer mig längst fram vid salen och väntar, tittar mig lite runt och får världens blick av ingen mindre än Martins ex! Första gången jag ser henne irl och såklart ska jag tillbringa en timme med henne i samma rum, haha och inte nog med det så hade hon såklart två tjejkompisar med sig. Fyfan vilken tryckt stämning! Båda visste, men låtsades som att vi var två främlingar som stod där.
Haha, då har man fått se henne också. Lär ju inte vara sista gången heller..


Resa

Pratade med Personalfördelningen på jobbet idag ang. Thailand i vinter. Jag hade massor av dagar att ta ut, så hon trodde inte det skulle bli några problem att dra tre veckor i februari! Så underbart skönt. Lika bra att stanna tre veckor istället för två. När man ändå får ledigt och åker så pass långt.
Ska börja kika på lite biljetter nu. Det blir nog att flyga till Bangkok och sen dra precis dit vi känner för just då. Inga måsten alls!
Hoppas bara att någon kan ta hand om vår lilla pisse medans vi är borta.



Tips på öar att åka till i Thailand där ni har varit och vill åka igen?

Prutten



Våran lilla korv har redan hunnit bli 10 månader. Tiden går fort när man har roligt. När vi köpte honom var han bara ett halvår. Han är så snäll. Ett tag var han pain in the ass och vi var nära att lämna tillbaka honom. Tur att vi ångra oss!

Skogsmulle

Idag åkte jag, Martins föräldrar och storebror till deras landställe i Boxholm. Vi hann med lite svampplockning också, trattkantareller! Fanns en del faktiskt, så nu har det rensats och frysits in här hemma. Får se vad man ska göra för skoj med dem.



Nu är du avundsjuk va, pappa?

De bra stunderna med dig

Jag tänker på dig ibland. Många gånger hade vi det jävligt kul ihop. Det var få som jag hade så kul med. Och vissa gånger har jag inte orkat med ditt sätt att vara. Och tillslut blev det såhär. Jag kan saknar de bra stunderna vi hade. Dem glömmer jag inte.


Bakning

Då har man spenderat lite av den lediga tisdagen med att baka vaniljbullar. Blev över 50 stycken. Mycket bra jobbat må jag säga, och goda dessutom!


New look



Hösten

Gula löv, blåst och blek hy. Nu är hösten här för att stanna. Tråkigt att sommaren redan är över (som man varje år tycker bara rusar förbi en). Känns som man knappt hinner blinka, men men. Inte så mycket att göra åt saken. Life goes on. Det gäller väl att gilla läget bara helt enkelt. I värsta fall får man väl bosätta sig någonstans i Afrika eller nått.

Lite mysigt måste jag ändå erkänna att jag tycker det är. Dessa kvällar då man kryper upp i soffan med gosiga filtar, levande ljus och mörk choklad. Det är jäklans mysigt må jag säga.
Hösten är ju faktiskt rätt så bra ändå..


Lev idag!



Denna underbara och kloka skylt köpte jag i en affär bredvid Ullared. Tycker den var så himla fin. Älskar budskapet. Den hänger på hallspegeln och påminner en varje dag. Två ord som betyder så mycket. Det är så lätt att ta dagarna och dem man älskar förgivet.
Man ska leva i nuet.

Tre tusen kronor fattigare

Ullared var grymt roligt igår! Fyndade för 3 000 kronor. Bl a julklappar och lite heminredning. Finns ju en uppsjö av allt! Så nu ska jag och Ann-Sofie dra dit två gånger om året.


Min vagn, FÖRSTA rundan


RSS 2.0