Tacolasagne




Godkväll bloggen!
För ett par veckor sedan testade jag att laga en ny maträtt här hemma, tacolasagne. Det blev en hit! Martin käka upp allt, typ. Så idag gjorde jag det igen och det blev hela fem matlådor, perfekt!

För er som vill variera lite. Kan bli lite trist med vanlig tacos ibland tycker jag. Det här receptet är både enkelt och riktigt gott!

Här hittar ni receptet som jag har kört med.

Då var semestern över för i år

Då är det måndag igen. Dagar och veckor springer förbi! Har haft en veckas semester lite drygt och har mestadels tillbringat den i Stockholm hos mamma och pappa. Träffat syster och barnen och haft det allmänt mysigt. Hann även med en liten utgång i fredags med Theres och Tina, kuligt!

Idag börjar allvaret igen, jobb. Ska sova i Vimmerby med Caroline. Inte så pjåkigt ändå. Slutar 11 imorgon och är ledig onsdag. Då ska jag, Ann-Sofie och hennes mor dra till Ullared. Har aldrig varit där, så får väl se om det är något att ha, haha.

Jag och M var på IKEA idag också. Kände att allt här hemma ser hemskt ut, så vi shoppa loss för 4000. Kan behövas ibland. Bl a denna snygga vedkorg fick följa med hem..


Mayia

Åh, nu har Stina fått sin lilla dotter. Har läst hennes blogg genom hela graviditeten och det är så konstigt att man nästan kan känna att man känner henne, men riktigt så är det ju inte. Nu har hon iaf kommit, Mayia. Ska bli roligt att fortsätta följa bloggen. Grattis till er båda!


Tea tree


Sitter här med denna mask insmetad i fejjan. Jäkla härlig. Känns verkligen djuprengörande.
Imorgon bär det av till Stockholm. Härligt med en veckas semester såhär när alla andra jobbar och sliter! Martin jobbar extra i natt, så får se om jag blir så uttråkad att jag går och lägger mig strax eller kanske gosar ner mig med Elvis i soffan. För tillfället står han i hallen och skriker nu. Gör alla katter det? Eller är det bara han som är onormal? Blir galen!
Nej, nu ska jag spruta vatten på han, för typ 10 gången idag!

Nautilus

Jag har skärpt till mig nu vad gäller träning och jag hoppas att det denna gång ska hålla i sig. Förra veckan powerwalka jag en timme fem dagar och denna har jag gjort både idag och igår, duktigt!
Var även med Karro idag och kolla runt på gym här i Linköping och vi fastnade båda för Nautilus. SHIT, så stort det var! Minst 7 maskiner av varje sort, vi gick nästan vilse, så imorgon ska vi dit och shoppa årskort! Känns riktigt bra det här. Har verkligen saknat afrikansk dans och det hade dem på Nautilus också!

Beach 2010..........


RSS 2.0