En blå iPod?

Ligger här i min ensamhet. Martin jobbar natt. Roligare kan man ju ha en fredagskväll, men men.. Ett paket svingoda kakor har jag iaf. Alltid nått, höhö..
Idag kom min fiiina iPod på posten, så fiiiiiin är den! Fast färgen är lite skum. Mer blå än lila liksom.
Köpte en liten högtalare till Ipoden i Thailand. Nu när jag tog fram och skulle testa den igen, så hittar jag inte den svenska uttagsgrejen man sätter på. Det är bara thaiuttag på den, braaaaaaa. Får försöka införskaffa någon form av adapter innan Rhodos!

Bageriets Bästa nu som små kakor
Aaaaapgoda!

Skynda fynda!


Detta underbara påslakanset har vi här hemma. 99 kr (199 kr ord. pris).




Mysiga
virkade plädar i bomull. 299 kr (399 kr ord. pris).



 
Den röda bomullspläden är jag jättesugen på. Skulle passa finfint in i vårat vardagsrum då vi har stora USA-kuddar i soffan. 99 kr (399 kr ord. pris).


Allt är från H&M


Present till mig själv..

Denna fina lila sak är på väg hem till mig nu. Beställde via PIXmania, så hoppas allt funkar som det ska. Någon som har erfarenhet av den sidan? Blir nog bra.
Min svarta 4gb jag hade innan har gått och dött, så man är rätt handikappad ibland. Går ofta på powerwalks nu och då är det så skönt att kunna lyssna på lite skön musik!


Rhodos stad



Då är min och Tessans resa bokad! Rhodos stad i Grekland blir det. Nästa söndag åker vi. Alltså om 12 dagar, LOVELY!

Neutrogena och lite sol

På tal om att njuta av sommaren. Idag har jag verkligen njutit! Har suttit ute på tomten i typ fyra timmar med Martin, David och hans kompis Nisse. Vilket sommarväder! Och nu har man faktiskt en fin liten brun/röd nyans på kroppen.. Hann även med en liten grillunch, LAX, muuums!

n ensamhet (Martin är på MMA och sen ska an jobba natt). Har lagt en ansiktsmask från Neutrogena. Gillar faktiskt den. Budgetfavorit!


RSS 2.0