Tvillingpojkar!

Men åh, nu blir jag alldeles tårögd! Har följt Englas blogg hur länge som helst och igår födde hon sina tvillingar, två små pojkar. Lycka.. Massor av grattis!

En ledig onsdag

Hej på er!
Sitter här i min ensamhet och dricker grönt te med honung. Idag är en ledig onsdag för min del, mycket skönt med andra ord! Jag ska snart ta tag i den här dagen. Tvätta och fika på stan med Karro, Vigor och Ann-Sofie. Ska bli mysigt. Ann-Sofie har köpt duschdraperiet med vita volanger på till mig från H&M HOME, för att jag slingade hennes hår. Ska sättas upp när jag kommer hem..
Träna ska jag hinna med också. Kör varje dag jag kan, dvs 4-5 dagar i veckan. NU KÖÖÖR VI!

Sarah tar täten i familjen Svaneland..



Se häääär! Detta trodde ni inte om mig va? Tunna, ljusbruna, hemmagjorda pannkakor! I vår familj har alltid pappa Alf stått för pannkaksstekningen. Han har alltid gjort dem sådär perfekt tunna, men nu börjar jag faktiskt ta täten..

Stora vita fluffiga moln..

Just nu lever jag lite på moln. Stora vita fluffiga moln! Jag tror jag är lite kär och känslan är helt underbar. I hans närhet blir jag sådär knäsvag. En känsla som är obeskrivlig. Jag kan sitta och titta på honom i timmar och det enda jag gör är att le. Kärlek.


Ester Elenora

Ester Elenora sjal Hedvig RosaEster Elenora sjal - Maria Grå

Underbara sjalar finns hos Ester Elenora. Jag hade gärna virat en av dessa runt min hals i höst, om nu bara plånboken kunde växa lite..

Bullens dag!

Idag mina vänner gäller det att frossa. Det är ju för bövelen kanelbullens dag!
Så se nu till att äta minst två bullar i alla fall..


Megan Fox

Alltså, ärligt talat. Denna människa är ju så sjukt himla vacker. Go Megan!


Nystart!

Nehee ni mina vänner! Då är det dags för en ny nystart här óch denna gång hoppas jag att jag vill stanna lite längre! Och jag hoppas även att ni är med mig? Jag kommer skriva när jag har lust, så vet inte hur mycket denna blogg kommer att uppdateras varje vecka, men jag ska göra mitt bästa!

Vi ses och hörs..

RSS 2.0