Orange

image492

Allt kommer från Forever21

Idag är det ingen vanlig dag..

.. för det är Joakims 25 års dag, HURRA HURRA HURRA!!


Ingen skulle tacka nej till en Miu miu

image490

Klänning, Forever21
Sandaler, Topshop
Väska, Miu miu
Armband, Cocoo

Norge

På torsdag åker jag till Norge. Helt underbart. Har inte träffat dem på hur länge som helst. Jag ska till brorsan i Norge och hälsa på hans små söta barn, Daniel och Nora. Nora ska döpas på söndag. Får hoppas att jag mår bättre då.
Vaknade av att mina ögon var sjukt igenklistrade och ont i halsen och såklart snorig också som jag varit nu i en vecka typ. Så nu har jag kletat in ögondroppar och får se om det blir bättre.
Solen skiner, vilket är mer än underbart!

image489

Monday morning

image487

image488

Blommor hör sommaren till

image486

Klänning, Topshop
Halsband, Asos
Solisar, Topshop
Skor, Topshop
Väska, Topshop

Igår

image485

Underbar kväll igår asså, vi satt där tills solen gick ner och sedan blev det sjuuukt mycket dancefloor! Eeelouicee, Mambo nr 5, Spice girls, ja alla dem där låtarna alla kan och sjunger med i, härligt. Det måste vi göra om, så snart som möjligt. Finns det något underbarare än grillfester på våren/sommaren? Tror icke det nej.
Det kommer väl fler bilder här på bloggen inom en snart framtid, kyss!

Att glädja andra

Visst är det underbart att köpa fina saker till människor man tycker om?
Idag köpte jag en fin sak till Martin, hoppas han blir glad!


Ny kjol och grillfest!

Snart ska jag iväg till käraste Anna på grillpartajj, ska bli himlans trevligt. Annas brorsas polare + alla brudarna kommer vara där. Hoppas att vädret håller i sig bara. Mamma sa imorse att det skulle vankas regn på eftermiddagen, HOPPAS INTE!
Detta har jag på mig, (köpte kjolen idag!)

 

Good luck Chuck

Har myskväll med Tina. Vi gick och hyrde film. Det blev Good luck Chuck. Vilken söt och rolig film! Någon annan som sett den? Om inte, se den om ni har vägarna förbi videoaffären.
Jessica Alba, hur fan kan man vara så vacker?

image482

Kärleeek

Fan vad mycket fint jag vill ha har jag märkt, men vem vill inte det?
Skulle döda för den här vackra skapelsen från Miu Miu, fan fan fan, om man ändå vore rik!

image481

Koeningsegg XXCR

Martin, den här vill jag ha..


Omelett



Kom nyss hem och nu har jag gjort middag åt mig själv, blev omelett med skinka och ost och tomat till, mums!
Mår inge vidare nu, trodde att det bara var en endagsgrej det där jag fick igår, men nu har jag svinont i halsen och huvudet igen och har blivit snorig och känner mig yr, men sånt är väl livet antar jag.

Mår bättre idag!

  

Mår mycket bättre idag, iaf i huvudet, så jag åker till jobbet. Ev. att Mona färgar mitt hår ljusare idag. Får se hur det blir och om jag vågar, hihi!
Det här har jag iaf på mig dagen till ära..

Strumpbyxor, H&M
Kjol, Indiska
Linne, Cheap monday
Skärp. hittat i morfars låda på vinden

Fint.


Sjukling

Jaha då har man gått och blivit sjuk. Sjukt ont i halsen och huvudet. Martin hade ju detta för ett tag sedan, så nu var det väl min tur. Typiskt att han ska smitta mig!
Tror jag hade feber i natt också, frös, svettades, frös osv.
Men nu ska jag ändå försöka gå ut på en promenad, behöver frisk luft tror jag.

image476
Jag i Hjo, 2006

En liten Martin

Hittade detta kort hemma hos Martin och snodde det, så jävla söt asså..

image475

Dagens

 

Dagens outfit
Jeans, 100 år gamla från Lee
Kofta, H&M
Klänning/linne, H&M Trend

Powerwalk

Kom precis in efter en 40 minuters powerwalk med Martin, så underbart!
Hur bra mår man inte av detta fina väder, + att jag ringde Helena på salongen idag och sa att jag skulle med till Grekland, nu ska de bara boka flygbiljetter. Fatta min bränna när jag kommer hem, höhö!
Jag kan helt enkelt inte klaga på någonting just nu..

image471

Älskling



Igår på förfesten blev det en liten konsert hemma hos Martin och hans bror. Bror spelar piano och Martin gitarr, så fint tycker jag!

Grekland

Grekland, egen strand, en svinstor lyxvilla precis vid stranden, livvakter.
Visst låter det härligt?
Den 15 juli kommer detta bli verklighet för mig, tro mig eller ej.
Jag fick erbjudandet av Helena på min salong, att följa med henne, hennes man och två små barn till hennes mans kusins familjs sommarhus i Grekland. Han är en av världens rikaste. Det ryktas om att stället är som ett paradis, GAAAH! 2 veckor kommer jag spendera där och de betalar min resa och jag kommer vara där som barnflicka, helt jävla underbart.
Som en dröm.


Linköping

Hallooo!
Nu är jag i Linköping t.o.m. söndag, väldans mysigt!
Igår blev det utgång och idag har vi solat och åkt i Martins fina bil och ätit glass, rena rama sommaren ju och det ryktas om att det blir lika fint imorgon. Självklart blir det utgång imorgon med. Vad har ni för er?
Btw, min mobil har slutat funka. Touchknappen har blivit helt cp. Hatar den. Så ska ni få tag på mig så får ni ringa till Martins t.o.m. söndagkväll typ.

Puss puss


Rosa



Nya trosor med små volanger från Topshop, sjukt fina i verkligheten.


Fröken fräken



Jag vill också ha fräknar av solens strålar såhär på våren, orättvist!

It's you and me

image467

Cause it's you and me and all of the people
with nothing to do, nothing to prove
And it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off you


Nystädat

Ni kanske minns hur det såg ut innan?

 
  

Martin har en walk in closet, varför har inte jag det?

Love makes the world go round

 

Nej, nu ska jag storstäda garderoberna. Bilder kommer sen!

Blir så jävla arg!!

image2439

Fint på rumpan!

  
Klickbara

Imorgon ska jag ta tag i mina alldeles för fullproppade garderober. Skänka bort gamla kläder jag inte ska ha för nu är det överfullt och det går inte ens in ett par trosor till + att det tar 70 år för mig att hitta saker och ting eftersom allt är intryckt, haha.
Jag ska försöka införskaffa mig lite nya söta trosor också, men tror det kanske måste få vänta, har ju som sagt inte allt för mycket pengar. Mina nästan sista pengar går till tågbiljetten ner till Martin i Linköping på onsdag, bara för att han är så bäst och för att jag saknar honom hela tiden!

Go'kväll!

Nu har jag varit ute och gått med den här lilla killen. Solen börjar skymta fram lite nu också, hoppas vädret blir bättre imorgon. Ciao.

image454

Vill ha.


Sunday

Kvällen igår var helt okej, inte den roligaste kvällen, men iaf. Vi dansade som galningar till gamla godingar som Grease, girls just wanna have fun m.fl.
Snart ska jag åka iväg och jobba i Åkeshov, 4 timmar bara (?), sjukt skumt att jag bara fick en sån kort tjänst, men det måste bero på att de har för mycket folk just nu.
Ha en underbar söndag!

image453
Jättegammal bild!


Festfestfest

Det blev ganska mycket vin och wiskey igårkväll, speciellt för Martin. Vi satt hemma hos mig med mamma och pappa och pratade skit hela kvällen, vilket var mycket trevligt!
Ikväll jobbar jag, men slutar om en timme, yeees! Elin, Elin och Anna ska dra till Göta källare och jag kan som vanligt inte motstå, så jag hänger på, med noll pengar och noll aning om vad jag ska ha på mig, men värre har väl folk dött av?

Tom plånbok

Att disponera: 210,32 SEK

HUR KOMMER SIG DETTA? Panik, snacka om att få leva fattigt två veckor framåt. Inte för att jag är speciellt rik när lönen kommer, men iaf.
Min far ska ha 270:-, hur ska jag få ihop det..? Det är frågan.
Ska jag tvingas lämna tillbaka den finfina väskan jag köpte häromdan, åh neej!


Rosa rosettdröm!

Jag skulle kunna döda för den här kjolen. Det kan tänkas vara en klänning också, men iaf, åh...man blir så kär!

image448

Låten


Sommar var är du?

Jag kände nästan lite vår idag, igen, när solens strålar sken i mitt aniskte. Mysigt, men hur länge vågar man hoppas på att den ska stanna en gång för alla detta år, hmm.. time will tell!
Jag kan bara inte sluta tänka på brunbrända ben, en heldag på beachen och mysiga party och grillkvällar hela natten lång. Sommar, sommar du är såå efterlängtad!

image447

Vitamin A

image446

Fin bikini från Vitamin A. Jag får panik att jag inte har köpt en ny bikini än. Det är ju snart Maj. Måste träna träna träna mer, haha.

Barnmorskorna

Idag var det vikarie på Afron och tjejens pass var grymt. Riktigt riktigt roligt! Massa shakie shakie och juckövningar, haha, men varför klaga?
Om en kvart ska jag bänkra upp mig till världens mysigaste program, nämnligen Barnmorskorna, Vilket underbart jobb de måste ha.

Saknar dig min älskling!!



Kiwikiwikiwi

Sitter här med en skål med kiwi i, så jävla gott!
Kom precis hem från Aerobicsen med Tina och imorgon blir det Afrikansk dans som vanligt varje onsdag. Ni måste prova det. Bland det roligaste som finns!

image445

Jag..? Modell...?

Blev "stoppad" på krogen i lördags av en kille i typ 27 års åldern, som pratade engelska. Han frågade hur lång jag var utan mina klackar och jag svarade 1.80. Då sa han: "Are you a model or something?". Jag garvade och svarade nej. Då sa han att jag var väldigt vacker och att han arbetade med modemagasin, b.l.a. Cosmopolitan och att de hade någon form av repotage, förstod inte riktig, men han sa att jag skulle ta hans nummer och smsa min mailadress idag måndag och sedan maila vidare den till Chefen typ.
Så idag gjorde jag det och ikväll skulle han maila min mail och berätta att han sett mig till denna tjej som tydligen heter Jessica och om hon var intresserad kommer hon kontakta mig och fråga efter några bilder.

Haha, jag vågar inte hoppas på någonting. Vi får se var det leder helt enkelt.

Being taller than your boyfriend is So today.

image444
Bild

Hur klockren är inte denna skokartong från Wedins?
Hey Sarah och Martin, höhö!

Min helg

image442

Vilken lyckad lördag jag har haft. Denna söta tjej (som jag inte träffat på jag vet inte hur länge) kom till mig i fredagskväll. Igår fyllde hennes moster 25 år så hon hade stor middag för 40 pers på Söder (La cucarasha) och sedan åkte vi vidare till Undici och dansade natten lång. Puss på dig Jennifer!

Sött från cocoo.se



125 riksdaler

Glass och höga klippor

Igår köpte jag och Martin en varsin GBglass ur deras nya sortiment. Martin tog lakritspuck såklart och jag tog den nya Ananas/Citroncalippon, sjuuukt god btw!
Sedan åkte vi till Lövstaklipporna (vår badplats här i Hässelby, haha!) och satte oss och hade sjukt mysigt, våår vååår vååååår!

image441

Bröllop i juli

Åh åh åh! Fick precis meddelande av Martin: "Jag har precis anmält dig till Lukas bröllop den 5 juli. Hoppas du kan! Puss". Vi ska alltså på sommarbröllop. Hans killkompis ska gifta sig, så himla roligt!


Skirts.

 

 

 

Vårvårvår!

145857-3388

En bild för att den är så sjukt härlig och vårig och för att Kate är så fruktansvärt snygg på denna bild. Nu är våren här på riktigt och jag hoppas den vill stanna!

Övningskörning

Äääntligen går det att blogga igen!
Igår övningskörde jag med Martin. Det var väldans kul och idag ska jag övningsköra igen och sedan blir det att fara iväg till gymmet och ha afrikansk dans, men först salongen!

image432

RSS 2.0