Stekhett

Ligger ute och solar, men det är ju nästan omöjligt att inte avlida av värmen, men klaga ska vi ej! Det ska tydligen bara bli varmare och varmare nu och i helgen ska det bli sjukt varmt, LYCKA!! Det är sommar på riktigt på söndag. Det gillar vi!
Sommar 2008 kommer bli så himla bra.

Nu ska jag fortsätta med mina räkmackor..

 

Sandaler

Jag måste köpa ett par fina sandaler. Dessa från Topshop är så himla fina..

image537´

image538

image539

image540

Nytt!

 

Detta fick följa med mig hem igår. Är inte trosorna det sötaste ni sett?

Torsdag

image534

Imorgon <3

Denna skulle sitta fint i sommar


Tvångstankar

Asså hjälp. Sitter och jobbar i Alvik. En kille går runt här och har världens tvångstankar och slår på precis alla spärrar och på min ruta. Han har väl hängt här 15 min nu, haha stackars människa!

Sy-Kerstin

Åh herregud. Sy-Kersin från lågstadiet gick precis förbi spärren. Gått ner massa i vikt och såg förvånandsvärt bra ut, förutom att hon hade på sig en kofta med massa får på, hmm? Men vad kan man förvänta sig av den kvinnan..

Magnum Mayan mystica



Köpte precis världens godaste glass. Lätt min nya favorit från GB. Magnum Mayan mystica. Chokladglass med överdrag av mjölkchoklad med smak av kanel, muskot och honung.
Låter inte alls gott, men den är svingod. Testa!

Jobba extra

Idag ska jag jobba extra på mitt andra jobb, Veolia. Det blir 13.00 i Abrahamsberg och sedan Alvik N till 21.00. Sjukt bra att det finns mycket extrajobb nu till sommaren.
Men först blir det solning med mor.

image533
Jag på Barnens ö 2006

Repeat



Sitter och pratar med min älskling på MSN, inlindad i mitt duntäcke och lyssnar på denna. Kan inte trötta på den, så himla fin.

Nio baluppsättningar!

image532

Jag vet någon som ska sola på torsdag förmiddag, hhoho. Klockan 15 har jag hela nio baluppsättningar att göra. Hur ska det gå? Fantasi, fantasi..

Rosetter på benen

Såhär ser jag ut idag:

image530

image531

Habegär!!

Nu ska jag in till salongen och klippa min stamkund, Fredrik. Sen ska jag möta upp Tina för att gå lös på stan resten av dagen.
Hade en kund igår och hon hade världens grymmaste klocka på handleden. Hon hade köpt den i Sturegallerian, så dit ska jag idag. Måste ha den!

image529
Synd att den kostar typ 900:-, vilket jag typ inte har råd med just nu.

Gult är inte fult!

image528

Klänning, Forever21
Skor, Asos
Väska, Asos
Ring, Forever21
Skärp, Asos

Måndag kväll

Kom precis hem från en 40 minuters powerwalk med Tina. Härligt att snacka massa skit och gå samtidigt.
Nu sitter jag här och lyssnar på gamla godingar med Björn Rosenström och gör fotbad.
Jag är så himla lycklig.

Present

Idag köpte jag en ny bikini, jätterosa, på H&M. 49 pix/del vilket var mer än bra.
Sen köpte jag ett jättefint Pilgrimhalsband till Martins mamma som fyller år på torsdag, hoppas hon blir glad!

image526 image527

Bild 1: Denna köpte jag, men färgen är mycket mer rosa irl.

Bild 2: Åh, denna måste jag kika på, grym!


Ibland får man få för sig konstiga saker

Det måste vara något allvarligt fel på mig. Efter nattens jobb skulle jag vara tvungen att vänta på bussen i en timme, istället gick jag ända vägen hem från Hässelby strand halv 7 på morgonen. Vilket tog inte mindre än 50 min, helt sjukt, jag gör aldrig om det!
Somnade för övrigt i spärren också, vaknade av att en traffikant knackade på rutan när han ville få sin remsa stämplad, pinsamt!
Har legat ute och halvsovit i solstolen sen 12.30 med bikini, nu är man lite brunare och inte allt för pigg.

Med det gör ingenting. För senare ska jag åka till världens bästa pojkvän och mysa. Finns inget bättre..

image525
En liten Sarah

Spain

Jag kommer avlida när som helst, har inte sovit typ nått på snart tre dar, haha fyfan. Aja, kollade lite Eurovision med brudarna, Spain är ju bara för skön.


Tina & Tessan se hit!



Vad tänker ni på? SÅÅÅÅ KONFIRMATIONSLÄGRET, haha!

Saltvattenspray

Efter solningen åkte jag till Vällingby och köpte Mors dagpresent till mamma och saltvattenspray, riktigt bra faktiskt! Kolla mitt fluff och mina nya rosettörhängen!



image522

Ballerinaskor

Åh vilka grymt söta ballerinas från Asos, köpt dem till mig!

KTW Large Floral Bow Front Flat Pumps

Hellooo!

Ligger ute och steker med Hawaiian tropic, underbart!
Sen så har jag ny bikini från Topshop också, svart, enkel, känns onödigt att visa i bloggen, men jag kommer nog införskaffa mig en färgad inom en snar framtid också!

Det värsta är att jag är så förkyld, så jag har gått och tappat smaken helt. SÅ himla jobbigt.

image519
Sommar 2006 på Barnens ö

Förkylning

Jag vaknade upp imorse (för att vara exakt 03.55) med världens förkylning. Jag fick nämnligen extrajobb denna fredag och slutade 13, så det var bra, men det är fan inte normalt att gå upp så tidigt, haha. 
Sen så fick jag reda på att min helgtjänst börjar nu i natt, 00.35 så nu sitter jag här igen och snorar och är sjukt trött. Har varit hemma hos Elin och snott med mig ett par filmer. Får hoppas att natten går fort, slutar nämnligen 06.30, blää! 
Nej nu måste jag passa på att äta mina vindruvor jag plocka med mig och titta på en av filmerna innan det blir kaos här i Hässelby strand när alla ska hem med nattbussen, fulla och glada.



Btw, nu har älskling flyttat ifrån mig i Stockholm och ska börja jobbet i Linkan igen den 2 juni. Känns som att vi flyttat ifrån varandra och gjort slut typ, haha, det är så sjukt tomt. Vet inte hur jag ska klara av det, men det ordnar sig.

Har ni sett en större rädisa?


Du är allt.

image512
Räkbåten igår var underbar. Vi såg solnedgången och drack vin.
Denna enorma vackra blombukett fick jag igår + en parfym (Emporio Armani Diamonds).
Tack för allt igår älskling, du är bäst!

image516
Armbandet fick han av mig

image517

 

1 år!

Som sagt så firar jag och baby ett år idag. Solen skiner och himlen är blå, kan nog inte bli mycket bättre. Förutom att vi ska svulla räkor ikväll!
Det ringde nyss en tjej från Plantagen och sa att jag ska få blombud senare idag, hihih! 



21 maj 2008

Denna veckas onsdag är speciell

Idag är det tisdag. Imorgon är det onsdag, en mycket speciell sådan.
Jag och Martin firar ett år, hur fint är inte det?
Det ska firas genom att åka räkbåt från Slussen imorgon klockan 19.00 och sedan äta räkor genom skärgården och lyssna på trubadur till klockan 23.30, så himla mysigt!


M/S Vindhem heter båten, ni får bara inte missa. Den går mån-lör varje vecka t.o.m oktober och man kan välja på räkor eller tacos. Du får äta tills du spyr för 280:-

Sushi-Calle

Häromdan köpte jag och Martin som sagt Sushi. Min hund Calle älskar Sushi, haha.



Och nej, vi har inte elefanter hemma. Det är Martin som snyter sig, haha fräsht..

Behålla eller ej?

Nu har jag hämtat min beställning på posten. Båda plaggen var bra, förutom att jag är tveksam över klänningen, tror inte den är tillräckligt lång på mig, vad tycker ni?
Behålla eller skicka tillbaka? Hjälp mig nu..

   

Hej

Måste snart ta mig i kragen och beställa någon klänning från Forever21.









Sushi

Jag vill så gärna tycka om Sushi, vet ej varför. Det är så fint att sitta och äta på något sett, så idag köpte jag det och tog hem och åt till middag (förra gången blev jag nästan äcklad efter några bitar), men nu blev jag sugen igen och visst det var gott, men efter ett tag tröttnar man och då vill man bara spy, så nej, jag och Sushi går nog inte så bra ihop trots allt.


Urban Outfitters

Igår svängde jag förbi Urban outfitters, nästan pank. Något man absolut inte får göra. I den butiken hittar man alltid något och lite till man måste ha, vilket var fallet igår.
Provade världens finaste aprikosfärgade bikini, men har man stora boobs är det kört att hitta en bikini, och varför har alla butiker underdelen och överdelen på samma galje? Hur många har samma storlek uppe och nere egentligen?
Sedan hittade jag det här fina halsbandet, i'm in love..

Tisdag och kallt!

Vad hände med högsommarvärmen? Den bara försvann, spårlöst! Nu måste skinnjackan på, vilket jag hellre skippar, aja. såhär åker jag till jobbet idag iaf:

 

Dagens outfit
Jeansshorts, H&M
Sneakers, Converse
Strumpisar, Åhlens
Väska, Lindex
Skinnjacka, Rock 'n blue
Svart tee, H&M
Övrigt: Ljusbrunt peacearmband, guldarmband och rosa nagellack från Mavala (Sweet)

Beställning!

Brukar nästan aldrig beställa, men nu har jag så tråkigt på jobbet att jag var tvungen att göra något kul.
Klickade hem dessa två, läskigt. Jobbigt om de inte passar, eller om långklänningen är för kort, haha.

image503 Zooma

Mer fint.

image501 image502


Dessa somriga saker kommer från Ellos.


Sommar

image499
image500

Långklänning 2

Fann dessa på Lindex hemsida. Lindex har verkligen skärpt till sig. Jag måste nästan dit och prova.

 

Långklänning

Jag har funderat över det här med långklänningar, fint eller ej? Men nu tror jag jag har bestämt mig, det är riktigt fint, och skönt. Frågan är om det passar mer om man är kort. Man ser ju dubbelt så lång ut i den, men vafan gör det om hundra år.
Jag måste bara hitta en jättefin, perfekt ska den vara,  och massa mönster och halterneck eller utan axelband och sen måste jag försöka sälja bullar eller något annat, haha, pengarna rusar liksom iväg i min plånbok.

OCH SEN måste jag ju ha ett par sjukt snygga gladiatorsandaler. Topshop har ju massa massa fina! Klänningen tre inlägg ner skulle ju aldrig vara fel heller, fan.


Hon gjorde min kväll!

Godafton!
Sitter här på jobbet och har precis fått 45 minuters rast. Käkar min systers mans persiskas mat, lammgrillspett med persiskt ris, tzatziki och svingod sallad, muuuuums!
 
Någon hade hittat ett par nycklar i hallsen här vid tunnelbanespärren där jag sitter. Så de lämnade in de till mig. så för en halvtimme sen kommer en kvinna (fult ord, haha) fram till mig och frågar om jag sett några nyklar, för hon hade tappat ett par som var till hennes jobb. Så jag gav henne dem och det var rätt nyklar, hon blev så glad att hon sprang tillbaka efter 5 minuter och med sig hade hon en bukett med gula rosor till mig, haha, så sött.
Det är få dagar man känner att detta jobb är lite roligt, men idag var en sån dag.

Saturday

Det är lördag och solen skiner som aldrig förr. Älskar det här vädret mer än allt annat på jorden, är det inte underbart? Sommar sommar..
Har strosat runt på tomten i bikini hela dagen med Martin. Sen har vi käkat pizza, mys!
Idag fyller Elin hela 23 år och det firades med stor grillfest hemma hos henne igår, vilket var sjukt kul. Martin spelade gitarr och alla satt på filtar på gräsmattan och sjöng med.

Idag ska Martin iväg in till stan på Operakällaren och ha vinprovning och sedan vidare till någon flott restaurang med hans familj. Han hade på sig vit skjorta och svart smal slips och var så himla fin, sötnosen!

Klänning.

Så fint, så fint till bruna ben och armar i sommar..


Bild från Norge

image495
Bror, jag och syster

Big yellow taxi


Borta bra, men hemma bäst!

Jahaja, då var man tillbaka i Sverige igen. Borta bra, men hemma bäst!
Har varit skönt att komma bort några dagar och se och träffa folk man inte träffar så ofta. Speciellt bror. Dock har det varit så sjukt mycket ungar, skrik, tjat, lek varje dag, haha. Man är ganska trött på det efter fem dagar nu.
Har miljontals bilder att visa upp, måste bara få dem av syrran först.

image494
Köpte en underbar killparfym till Martin igår på Oslos taxfree, Calvin Klein MAN, mums!

Blue eyed girl

Om en timme far jag till Arlanda med syrran och systerbarnen, härligt!
Igår käkade vi smörgåstårta och drack vin och hade det trevligt hos mig med mor och far, mammas kusin och farbror och faster. Blev även en snabb sväng över till Ullmarks.
Sedan blev det konsert som vanligt. Martin är omtyckt trubadur i familjen Svaneland.
Mindre bra är att jag vaknade upp med ont i örat och lock, helvete om jag håller på att få öronhinneflamation igen nu när jag ska till Norge och allt. Har ju precis haft ögonhinneflamation. April är inte direkt min månad i år.


RSS 2.0