D brand

Dessa glajjor skulle sitta fint till Thailandsresan.


Lusselelle


Tadaa! Vad säger ni nu då, hoho! Jag klara't!


Jul i vårt hus!

Hallå bloggen!
Fick ett ryck och lånade Ann-Sofies cykel och cyklade ner till Åhléns som en jävla galning för att köpa en julskiva, blev två och sen cyklade jag hem igen. Carolas jul i Betlehem och sen "den nya" Absolute christmas med alla gamla godingar på. Tyvärr så finns ju typ inte den där första Absolute christmas, eller första och första vet jag inte, men den som mamma hade när man var liten med guldängeln på, men är rätt många med på denna som fanns på den gamla också.
Nu blir det alltså musik på högsta volym och lussebullebak. Snart är det juuuul!


Martin hatar Carola och fick panik när jag visade upp denna, haha!


Löneonsdag

Ondag, lön och ledig till fredag eftermiddag. Kan inte blir så mycket bättre! Antar att lönen kommer mestadels läggas på julklappar. Ska nog ut och kika lite idag.
Är föresten inte helt omöjligt att jag får ledigt på julafton. Står jour på mig nu, men tror man kan få slippa det om jag nu inte får någon tur de närmaste veckorna här. Hoppas hoppas!

Börjar få lite julkänsla i kroppen nu.
Jag ska köpa mig en fin julskiva och sätta mig och pyssla julkort någon dag. Är ju så tråkigt med alla dessa fyrkantiga julkort med tomtar på som man endast behöver fylla i vem det är ifrån på. Jäkligt opersonligt, så jag ska nog försöka pyssla lite i år med.


Mer nostalgiska julkort åt folket!

Storkok


Så här ser vårat kök ut i skrivande stund. Martin gjorde världens storkok av köttfärssås och spagetti och ja, storkok blev det allt. Nu kan vi äta köttfärs tills vi spyr! Det är inte lätt att leva sista veckan innan lön! Det ska gudarna veta.


Ny vecka!

Då var det måndag igen, ny vecka! Har jobbat 07.30 till 16.00 idag och det har gått väldans bra! Jättelugnt på tåget och inga anslutningar i Linköping, kanon!
Nu är jag nyss hemkommen och ska pallra mig ner till gymmet för att springa på Crossrunnern och gåbandet! Martin är hemma och fixar köttfärssås och spagetti till jag kommer hem. Ibland är karlar himlans bra att ha!

Vår helg har bestått av finbesök från huvudstaden, mamma, pappa och Calle. Synd att dagarna springer förbi när man äntligen är ledig, men men. Vi hade en jättemysig helg med god mat och dryck samt julmarkad (som för övrigt inte var något att hänga i julgranen!).


Olyckligt förälskad?

Jag kan inte sluta tänka på snyggingarna här nertill. De första. Jag måste skaffa ett par. I läder är dem dessutom! Jag hittar dessvärre bara upp till storlek 40 på H&Ms hemsida. Jag dör om de bara görs upp till storlek 40 och inte 41! Deras skor är så små i storlekarna för mig, så måste ha 41 i deras. Jag får fortsätta leta!

Habegär

Åh, åh, åh! VILL HA, VILL HA, VILL HA! Jag måste nog flirta lite mer med Martin..




En RIKTIG gran

Tidag då. Min lediga dag denna vecka. Har varit på Scandic hotell och haft Arbetsplatsträff. Nu går tvättmaskinen varm här och snart ska jag iväg och dansa afrikansk dans, tjohoo så kul!
Martin kommer inte hem förns 22 ikväll, så jag och Elvis får väl roa oss här hemma vid TV;n ensamma.
För övrigt så har jag börjat pynta lite smått här hemma. Jag längtar till julen nu! Även fast man jobbar både nyår och jul, buhu! Martin har iaf lovat mig en RIKTIG gran i år. Har aldrig firat jul med en riktig, så detta blir stort för mig, haha.


En busig Elvis (han älskar när man tar fram kameran och viftar med kamerasnöret)

Empire state of mine



In New York,
Concrete jungle where dreams are made of,
Theres nothing you can’t do,
Now you’re in New York,
these streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you,
lets hear it for New York, New York, New York


En måndagsmorgon

Godermorgon bloggen! Sitter här och dricker lite morgonkaffe på tåget från Västervik. Slutar om 30 minuter, skönt! Då blir det till att möta upp Ann-Sofie på gymmet och bränna lite fett! Vi måste ju komma i form till Thailand i feb 2010. Hur nu det ska gå..? Jaja. Mor och far kommer till oss fredag till söndag, vilket ska bli väldans trevligt tycker jag. Nej, nu måste jag bege mig. Hörs sen!

Ibland kommer det över mig..

Att kunna ta hem mina vänner en vardag och laga mat tillsammans för att sedan spontant gå ner till stan och ta en öl en helt vanlig onsdag. Jag saknar verkligen det. Ibland känner jag mig så ensam i den här staden.


Nike

FILAMENT TIGHTS W
Har varit på stan idag med Ann-Sofie. Hon har också skaffat kort på Nautilus nu, så ikväll blir det BodyStep. Dessa snyggingar köpte jag idag. Inviger dem ikväll!

Martin

Grattis till min lilla sambo som har namnsdag idag. Puss hjärtat!

Bella

Slänger upp några pics på lilla Isabella från i helgen. Hon växer så det knakar, sötungen!





Min hemresa

Åkte Swebus hem idag och ett par killar i 25 års åldern satt bakom mig. Tror de snackade franska. De satt längst bak i bussen, precis vid toaletten. Rätt vad det är så ser jag ena killen ligga raklång på golvet och sover! Mitt i gången framför toaletten, så ingen kom förbi. Vad är det med människor asså! Idioter, haha..


En söndagskväll i november

Har haft en underbar långhelg i Stockholm som börjar leda mot sitt slut. Känns trist och underbart på samma gång. Saknar er alla här hemma på vardagarna, men samtidigt är nu Linköping mitt nya hem. Där jag lever med världens bästa kille och vår fina katt och jag trivs verkligen där med dem. Trivs Martin, så trivs jag. Han är ju allt och lite till för mig.

Har storbölat till "Ensam mamma söker" ikväll, finalen. Jag är verkligen ingen tvtittare, men detta program gör mig alldeles varm i hjärtat. Kärlek liksom. Finns det något större och bättre? Nej.

VALENTINE.jpg image by tokneneng00

I love the way you look at me,
Your eyes so bright and blue.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.

I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.

Vintern är här!

Nej Elin, jag har inte tappat bort mitt tangentbord. Även om man kan tro det. Jag har bara inte haft något skoj att blogga om. Det enda som försegår i mitt lilla liv just nu är; Jobba, träna, sova. Jobba, träna, sova.. typ.
Men idag kom ju faktiskt första snön till Linkan och det är ju värt att ta upp. Stora vita flingor har singlat ner från skyn hela dagen idag. Kallt som in i, men det hör väl till. Vintern är iaf här.

Håller på att fixa lite här hemma. Martin satte nyss upp en tavelhylla som stått och dammat i månader i gästrummet, men nu sitter den fint på väggen i vår "andra" hall med bilder på min trollunge Ida.
Nu ska jag sätta upp mina ljuskransar i vardagsrumsfönstrerna också, som jag köpte på Ullared. Fint med ljus överallt denna årstid må jag säga!


RSS 2.0