Muffins och Kreta

Håller just nu på att baka choklad och hallon/blåbärsmuffins, mumma! Får se hur dem smakar. Tänkte bjuda upp Ann-Sofie och David lite senare på saft och muffins, kan bli en hit, haha!
Nu är det bara en jobbdag kvar, imorgon, 07.30-16.20. Sen drar jag och Martin till Stockholm imorgon efter jag slutat och på torsdag drar jag, Tina och Tessan till KRETA!!! Jävlar vad kul vi ska ha! Har längtat som en galning sen mars, och nu äntligen! Tjooohooo!


Jag kan se!

Oh shit, jag kan se! Har hämtat mina brillor idag, men fan så ovant. Känner mig skitäcklig. Bred, finnig och flottig. Är det såhär man ser ut alltså? Får panik, men antar att man vänjer sig tillslut, haha..
Sen när jag lånade hem brillorna såg dem mycket snyggare ut på, nu vetifan. Haha, dagens ilandsproblem..


Hårfix i huvudstaden

Då har man spenderat en helg i underbara Stockholm med familj och vänner. Har varit underbart. Sen fick jag ju äntligen se min älskade vän Theres som varit i Magaluf i fyra månader. Har varit ute både fredag och lördag, så nu är man rätt mör i kroppen, men vad gör det om hundra år?
Har även fixat Tessans hår (färgat och klippt) som såg ut som skit efter fyra månaders sol, men nu blev det mycket finare!


Före


Efter



Glasögon


Då har man äntligen tagit tag i att gå till optikern och göra en synundersökning. Har brytningfel, rätt mycket på vänster öga, så jag tog hem tre brillor och har testat hela dagen och dessa blir det! Ska nog gå och styra upp köpet imorgon. Annars blir det tamejfan aldrig av!

Gestroom

Jag håller på att styra upp gästrummet litegrann. Har köpt massor av fina grejer, så det kommer nog bli riktigt hemtrevligt där inne snart. Vill få till lite båtkänsla, men det är omöjligt att hitta snygga kuddar och liknande i just det. Lite ljusblått/marinblått och vitt. Får leta vidare helt enkelt..




Canon Digital IXUS 100 IS

Jag måste ha en ny kamera innan Kreta och denna funderar jag starkt på. Mor har en röd och jag vill ha en guldig! Rätt saftigt pris dock, 2 600, men pappa skulle höra med sin leverantör och ev. få ner den några kronor. Hoppas!


Maginfluensan

Då har man fått och fått maginfluensan. Mycket trevligt! Har käkat en toast och två msk kokt torsktvå dagar och konstigt nog är jag inte hungrig! Lite Dofilusfil får jag också äta, men inget annat.
Jag har iaf tagit ledigt från jobbet idag för att bli frisk. Lika bra då detta är hemskt tråkigt.

Har varit ute en sväng med lilla Elvis. Han älskar att gå runt och jaga fåglar, klättra i träd och lukta på allt. Nu ligger han här och tvättar sig. På onsdag blir det nog av att åka till Sthlm och umgås lite med nära och kära. Ska knycka syrrans ungar på torsdag och göra något skoj.

Höres, puss!


RSS 2.0