I'm in love with you, Clinique



För er som inte testat Cliniques produkter, testa! Köpte ett testkit med alla tre produkter här om dagen för 295 kr på Åhlens och har aldrig känt mig så ren! Jag köpte nummer tre för Oily to combination skin. Verkar passa min hy väldigt bra då jag är torr på ytan, men fet under. Jag kommer lätt köpa de stora flaskorna när dessa är slut.

Jag ska få Martin att köpa dessa också, haha..

Monday

Min babe Tessan är kvar här i Linkan. Denna helg har varit händelserik för henne kan man ju gått säga, haha..
Lycka till ikväll skruttan..


Bajs..

Och då var vintern äntligen tillbaka!

Baddräkt


Åh, så fin!

Det är farligt att få lön

Jag gick lös på stan igår (och lite idag med Ann-Sofie, höhö) fann bl a dessa plagg på Gina tricot här nedan. Köpte även Gina tricos lite längre slitna jeansshorts (som man kan vika upp om man vill). Gud vad jag längtar tills man kan skippa jackan och bara gå ut i shorts och linne!



Ompysslad

Har haft ledig dag idag. Har varit skönt att bara slappa och göra precis det man vill såhär mitt i veckan. Ann-Sofie har hjälp mig att färga utväxten och Martin har lagat mat till mig. Kunde inte bli en bättre tisdag helt enkelt.
Smsar lite med min bästa Tessan och hon ska komma i helgen, men kommer kanske redan på torsdag, så mysigt! Bara hon och jag. Vi ska nog ut på lite festligheter, dricka vin och prata skit. Hon är bara bäst!


Var är du sommar?

Jag startar denna vintertisdag med ett par underbara små skor från Monki. Måste ha..


Sommarlängtan


Nitar



Kan vara de perfekta gladiatorsandalaerna..

Rockigt



Hittade denna på Style by stars. Finns ju liknande fast tunikor i butikerna nu, b la hos Gina och BikBok. Gillar denna klänningen/långa linnet mer. Finfin till brännan i sommar (som för övrigt är far faaar away just nu. Det toksnöar här och är som ett julkort ute.. kul).

Run


Jag har även fastnat för Leona Lewis låt, Run. Videon är underbar. Hennes hår! Även fast det inte är äkta vara. Jag sparar och sparar. En dag så..

Ny vecka igen..

Ja, då var ännu en vecka och jobbhelg förbi, skönt som fan. Det blir ljusare och ljusare för var dag som går. Förutom att det snöar lite hit och dit, men stannar som tur inte kvar, än iaf.
Lyssnar på James Morrison ft. Nelly Furtado - Broken strings repeat. Såå himla bra. Kärlek.

Idag slutade jag kl. 09.00 och gick hem och la mig bredvid min fina kille. Somnade pladask och vaknade vid 13.00 av massa kärlekspussar. Det är underbart. Underbart att leva med ett leende på läpparna och känna lycka hela tiden, varje dag och varje sekund. Livet kan inte bli så mycket bättre helt enkelt.


Modekungen

Höga trendiga ankelboots
Underbara skor från Modekungen. Finns även i vitt och svart.

Nakenhunden

Mamma och pappa var och klippte Calle igår, som en nakenhund, hahah. Har aldrig skrattat så mycket asså. Hyenan..



Somrigt


Dessa fann jag på Lindex för 39 spänn. Älskar dem. Tänk till maxiklänning och sandaler i sommar..

Mor & far till Linkan!

Har precis storstädat här hemma och tvättmaskinen går varm. Mamma och pappa kommer hit idag och stannar tills imorgon, trevligt trevligt! Blir nog Tacos ikväll, lätt och gott! Jag och mamma ska en sväng på stan och pappa ska till mitt kontor och installera datorer (det är därför dem kommer hit idag). LillCalle följer ju såklart också med hit.


It's a girl!

Idag vad syrran på "det stora ultraljudet" för att se könet på saken i magen. De trodde det var en liten flicka. Precis vad jag också trodde! 15 augusti är plutten beräknad..


House of Harlow

Nicole Richie har kommit med en smyckesserie, House of Harlow. Underbara smycken som säljs bl a hos Kyss Johanna. De långa halsbandet skulle inte sitta helt fel.




Omelett

Har precis käkat en skink- och ostomelett och tomater till. Tränade med Martin imorse och nu ska jag ut på en 60 minuters powerwalk, wohoo, nu kör vi! Men först blir det till att panta massa burkar. Var fan en evighet sen man gjorde sånt. Får se hur det går..
Börjar inte förns 16.30 idag, överliggning i Vimmerby.
Sol, sol, sol idag. Är den här för att stanna?


Den som pantar först får pengarna!

Snart vår på riktigt?

På SMHI står det att vi här i Linköping ska få 7 grader varmt idag. Är våren på väg på riktigt nu mån tro? Härligt är det iaf. Sol och blå himmel. Kan inte bli så mycket bättre en måndag som denna..


Somrarna i Hjo..

Kusinbarn

Här om dagen fick min kusin i Skåne en liten dotter, Evelina. Grattis till dig Madde!


Mer nytt

Har inte kunnat ladda upp bilder på saker som jag köpt, för sladden har varit borta, men nu är den tillbaka igen! Så här kommer ännu ett nytt inköp, för ca. två veckor sedan.
Mitt underbara tårt/kakfat!







Gillar ju vitt och den lite lantliga stilen, så denna har jag faktiskt glömt att lägga upp. Den köpte jag och Martin när vi var i Stockholm senast. Ett finare diskställ än det gamla som vi hade..


Nordik



Har letat som en galning efter fina lampor. När jag och Ann.Sofie var och shoppade fann jag dessa på Nordik för 298 kr, vilket kap och perfekt till våra stora fönster! Funderar på att skaffa till vardagsrummet och gästrummet också.

Två ägg och en halv burk tonfisk

Idag kör jag på en nyttig frukost, (brukar knappt käka frukost då jag ska till jobbet, tyvärr. Är sämst på det). Två ägg och en halv burk tonfisk. Det står man sig länge på. Ann-Sofie berättade att hon försöker äta nyttigare nu, så då kan ju inte jag gå och vräka i mig, nej, ändring!


Ja tack!


Ledig helg



Jaha, då var det kväller. Har varit ute på en powerwalk med Ann-Sofie. Jäkligt skönt..
Imorgon blir det jobb. Fredag och tur till Kalmar på dagen (13-20) = Kaos. Kommer vara sjukt med folk. Hoppas att vi får Y2:a (de stora tågen), annars blir det nog buss också, men inte ska vi klaga inte. Ledig helg och allt!

Livet flyter på som aldrig förr. Fast anställning, enorm lägenhet, världens bästa kille och allt är bara allmänt härligt i mitt liv just nu. Det som saknas är lite värme. Vår och sommar är mer än välkommet nu alltså.
Nej, om man ska ta sig en dusch och mysa ner sig i sängen. Martin är i Göteborg hos lillebrorsan sin, så jag är ensam tills imorgon kväll, buhuu!
Saknar min lilla kille jämt, jämt, jämt.. Det ryktas om att jag ska få en present imorgon när han kommer hem? Oooh, spännande!

Lämna tillbaka

Jag ger upp! Är så jävla förbannad. Nu ser det ännu mer förjävligt ut. Sprayade dem fuktiga innan och strök jättenoga, som mamma sa, men nej, så imorgon lämnar jag tillbaka skiten, åÅåÅåÅh!

Om en halvtimme blir det powerwalk en timme med Ann-Sofie..

Gardinhelvete!

Som de flesta vet är mitt tålamod inte jättebra och speciellt inte just nu. Jag köpte nya sovrumsgardiner idag, jättefina. Har försökt att stryka dessa i två timmar nu. Både på strykbord och när de hängde, haha, men fan heller att de blir raka! Och inte nog med det. De är för långa också och jag är icke ägare av en symaskin. Har använt mig av massa säkerhetsnålar som nu är slut, alltiså har jag inga till den andra längden. Jävla skit! Jag hatar gardiner! Det sämsta med att ha flyttat hemifrån, är just sånt här.


De ser 900 gånger rakare ut här, men så är alltså inte fallet..

FAST!!

Gissa vem som har gått och fått fast då?

Hemmagjord Sushi

Jag och Martin håller på att göra Sushi här hemma. Än så länge har vi inte gett upp. Riset är snart klart och jag ska snart börja rulla Nigri och Martin har skivat upp lax och tonfisk.
Gud så gott det här ska bli!


Cupcakes

Dagen till ära ska jag försöka ge mig på att baka fina cupcakes med frosting för att gör det hela lite roligare. Vem säger att man måste ha tårta på en födelsedag?


Använder mig av Leila Lindholms recept, såklart!

Med en enkel tulipan..

Idag fyller min lilla kille 27 år. Han är ju iofs inte så liten längre nu. Snart hamnar han nog i en trettioårskris. Det är bra att ha en äldre pojkvän. Då känner man sig alltid sådär ung och fräsch, haha!
Dagen ska firas med en enkel middag med hans mor och far som kommer hit. Sen lite senare kommer David, Ann-Sofie, Jocke och Karro på fika, trevligt!


Grattis älskling!

Söndag på Hulingen

Helgen har varit jättetrevlig med utgång och härligt sällskap. Nu ska jag åka till Hultsfred och sova på lyxhotellet Hulingen, not. Slutar ju iaf 08.00 imorgon på babys födelsedag.

Sov gott!

Thank god it's friday!

Snart ska jag iväg och jobba igen. Blir övernatting i Kalmar i natt och sen slutar jag vid 11 imorgon. Min Tina kommer hit och vi ska ut, men först på förfest med snittar, chips och massor av andra tjejer hos Ann-Sofie en trappa ner. Ska bli riktigt trevligt!
Kom nyss hem från en powerwalk. Jag är sjukt duktig. Har gått varje dag sen i söndags förutom igår då jag jobbade hela dagen. Nu blir det duschen!


Fick en beundrare igår på tåget till Kalmar. Han stank sprit. Var typ 22 år gammal och sjukt äcklig. Skulle vara allmänt jobbig hela vägen till Vimmerby (då han skulle av). Köpa massor av grejer från serveringen när jag inte ens var ute med vagnen, fråga massa konstiga frågor om allt. Fick iaf en femma extra "för att jag var så söt", haha, människor asså.

Beställning

När jag tittade på nyheterna hos H&M kunde jag inte låta bli att beställa. Hade lite rabatt där också, så detta är på väg hem till mig..


Sandaler med stenar


Ballerinas med blommönster

Vita med guldnitar


Kökshanddukar

Go H&M!

H&M förvånar bara mer och mer. Deras billiga och söta skor till exempel..







Forever


Dessa sailorinspirerade shorts skulle sitta finfint i sommar. Längtar som satan till värme nu alltså. Ingen hit att vara blek som en finne månad efter månad. Allt blir så mycket lättare med lite SOL, eller vad säger ni?

Sen så hade dessa inte suttit helt fel heller, fransar och platå..


Eller dessa. Finns det något finare och skönare än gladiatorsandlaler? Funkar ju till allt..

Häagen-Dazs <3

När vi var på MAXI senast så köpte jag med mig Häagen-Dazsglass, Cookie dough chip. Vanligglas med chokladbitar och kakdeg. Den svullar jag i mig nu, mumma! Får minnen från lyxveckorna i Grekland förra sommaren. De hade en frysbox (ni vet en såndär stor som de har i Icabutiker och liknande) med BARA Häagen-Dazs i alla dess smaker. Det var bara att frossa och käka hur mycket som helst. Deras servitörer la till och med upp till oss. Det enda man behövde göra var att välja vilken sort och om man ville ha bägare eller våffla, jobbigt läge.


Chokladen är UNDERBAR!

Vita rummet

Sitter och läser nya numret av Klassiska hem & Antikt. Fann där en buktik som tyvärr ligger i Karlskoga och ej har webshop, buuhu! Fy sjutton vad mycket fint de har.




Vita rummet


Presentjakt!

Hej!

Gudars skymning vad jag är trött i benen och nu i armarna också. Har sprungit på stan som en galning idag för att hitta födelsedagspresent till mannen min. Hittade typ fem stycken, haha. Så nu har jag även slagit in alla dessa fem. Det tar på krafterna må jag säga!
Älsklings-Martin bjöd mig på Sushi idag också, 11 lax och avocadomaki, muuuums!

Sen får vi inte glömma:
Vi gick upp 10 imorse och gav oss ut i vårsolen och sprang och powerwalka en timme!

Träningsnarkomaner here we come!

Jag och Martin har bestämt att vi ska träna som farao nu inför sommar 2009. Gym, springa, powerwalka. Är sjukt taggad. Har gått promenader nu i tre dagar i rad. Känns bra.
Martin ska lära mig springa, haha, jag har fan sämsta kondisen som går att ha på denna jord skulle jag kunna tänka mig, så får se hur detta slutar. Är ni på? Ska vi göra detta tillsammans allihopa? Haha.. Ni får iaf peppa mig!


Snö

Sitter här och käkar hårda mackor med skinka och ost och spanar ut över vårat fina vårväder här i Linköping, det snöar. Roligare väder kunde man ju haft. Jag vill ha vår, NUU!

Nej, nu ska jag bege mig till jobbet. Kalmar nästa!

Solen lyser för dig idag

Plötsligt blev den första mars grå och hemsk. Kan inte förstå. Vill inte inse.
Du var för ung för att lämna jorden, R.I.P

Elvira-dagen!

Idag har Elvira namnsdag och de är ju mitt första mellannamn. Ibland önskar jag att mor och far hade döpt mig till Elvira i förstanamn istället. Det är ju så fint, men men, grattis till mig iaf!


Alvine Brodyr



Dessa köpte jag på IKEA här om dagen. rea dessutom. Har gått och kollat på dem ett bra tag nu, men 400 pix för ETT är ju inte helt okej, så nu fick jag ge 400 för TVÅ istället. Helt underbara är dem. Längst ner där öppningen är, så är det två band som man knyter till rosetter, cute cute.

RSS 2.0