80 %

Har fått vikariat på jobbet (80%) f.r.o.m den 9/2, jippii!

Nyårsafton!



Då var det nyårsafton igen då. Tiden springer iväg! Ikväll blir det trerätters hos mig och Martin. Vi blir åtta stycken till middagen och sen kommer lite fler folk framåt kvällen. Ska bli himla trevligt.
Dukade klart igår och har precis gjort hemmagjord skagenröra. Mycket som ska förberedas när man ska ha folk på middag.

Vad ska ni göra ikväll?

Miller

Vi fick ju presentkort av svärpäronen på MIO, 2000 kr, så här om dagen åkte vi och köpte våra Miller-stolar. De är jättefina och sköna att sitta på! Så fina till vårat stora vita lackbord.


Den lilla pojken


Möttes av denna syn när jag kom in och skulle lägga mig i förrgår. Martin läsandes av sin Guinness rekordbok med 3Dglasögon, hahaha. Han gör bara det i smyg när jag inte ser. Ibland måste man ju få vara en liten pojke också.

75 % off

Nu ska man ge sig ut för att handla julgrejer inför år 2009. Vilka fynd man kan göra. IKEA har 75 % just nu på alla julsaker. Denna söta stjärna fick alltså följa med mig hem igår för femtiolappen. Synd att det bara fanns en kvar.



Nej, snart ska jag ner på stan för att köpa ny foundation från Make Up Store. Har snålat på min i en vecka nu. Den var slut på lagret i hela Sverige fram till nyår, så nu hoppas jag att den ska ha kommit in.
Sen blir det jobb till klockan 20 ikväll. Puss

Engla är bäst!

Min absoluta favoritblogg är Englas showroom. När jag går in där (varje dag) blir jag helt lycklig. Att en blogg kan göra så mycket! Hon skriver både om sitt liv som mamma till lilla Jolie, inredning och mode. Underbart.


Bild: Englas showroom

Jobb jobb jobb

Nu börjar allvaret igen. Jobb i fem timmar, sen får jag gå hem, gött.

Mellandagsrea

Var på stan idag med Jennifer för att kika på reorna. Hittade lite julgrejer för halva priset, sjukt bra. Nästa år ska vi ha julgran, så massor av "kulor" inhandlades. Köpte även ett par lila jeans och den omtalade fuskpälsvästen från Bikbok, halva priset där med.
Sen en present till brordotter Nora som fyller 1 år den första feb.


Helt sjukt söt. Från Sia. Blir söt på en hylla eller i fönstret nästa år :)





Vi kommer få finaste granen nästa år!

Släng vittvättmedlet!

Min mamma sa till mig en grej som jag inte hade en aning om..
Att man endast ska använda Colourtvättmedel när man tvättar kläder/lakan/handdukar, you name it. Alla vita textiler färgas vita! Använder man då ett vittvättmedel så försvinner den vita färgen och plaggen blir tillslut grådaskiga.
Så jag för vidare detta tips till alla er där ute, släng vittvättmedlet!

  

Julen 2008

Då var julen över för i år då. Jag åkte hem till Mamma och pappa i Sthlm på julafton. Vi hade jättemysigt. Jag fick massor av fina klappar från alla. Tack så jättemycket! Fick bl.a. lite grejer till hemmet, en äkta kaninpälshalsduk av Martins moster och morbror, 2000 kr på MIO, 500 kr på H&M och en underbar Triwaklocka i lila av min älskling Martin.

Fick ni något roligt i julklapp?


Nu är det jul här i vårt hus..

Lyckades övertala Martin om en IKEA-runda nu på kvällen. Blev ljusstakar, vita soffkuddar, taklampa till köket, ljus och lite smått och gott. Älskar ljusstaken i trä, lite sådär kyrkmysigt..





Min fina ♥


Här har vi honom i den nya kostymen. Han funderar på att sy in byxorna också. För att få dem mer smala. Sen så gör den sig verkligen inte rättvisa på bild.

Snabb leverans!


Imorse fick jag hem mina foton som jag framkallade i söndagskväll. Stort plus för den snabba leveransen. Bilderna blev jättefina.

Jag och Martin kom nyss hem från gymmet och nu står tvättning på shemat samt lunch. Martin har tagit sig ann nummer två, köttfärsås och spagetti. Ikväll blir det tacos hos Joakim och Karolin, trevligt!

Martin köpte en grym svart kostym igår på bertoni som hade 50 % off! Åh så fin han var i den. Den var lite glansig och grymma detaljer hade den.  Kan ta bild senare och lägga upp så får ni se. Den är nämnligen hos skräddaren nu, men vi ska hämta den klockan 17.

Puss ♥

Julgodis

Har stått i tre jävla timmar och gjort julgodis, Mintkyssar och Chokladkola. Mycket skratt och tårar blev det. Fick göra om mintkyssarna två gånger innan de blev någolunda bra, haha och ni som känner mig vet att mitt tålamod inte är topp alla gånger, så Martin fick ryka in och hjälpa mig på slutet. Kolan blev iaf jättegod.
Köpte celofanpapper, guldband och små guldiga julgranskulor och gjorde två fina inslagningar som jag ska ge till svärföräldrarna och Martins moster och morbror på julafton.

Nu blir det mys i soffan till Boston teaparty.



Tredje advent

Vi firar tredje advent med TVspel, fotbad för min del och morötter/gurka + dipp, underbart. Lilla Joakim är på besök också. Vi var lata och tog den enkla vägen, köpte mat från Kikkobar efter gymmet.
Sen har jag beställt lite foton från POSTFOTO. Ska köpa fina fotoalbum och sätta in dem i. Man är alldeles för dålig på sånt och hur kul är det egentligen att ha datorn full av fina bilder, men inga i album. Jag menar, det måste ju finnas lite att göra när man är 70 år också.

Brakmiddag

Det verkar bli världens brakmiddag här hemma. Martin går lös i köket. Det blir sparrissoppa till förrätt och kött, klyftpotatis, svamp, fetaost, zucchini och paprika (tillsammans med potatisen i ugnen) och rödvinssås till huvudrätt, muuums! Sen har han dukat jättefint och en rödvinsflaska står på bordet. Älskar att ha en man som älskar att laga mat, hihi ♥

Snö på Lucia


Bild tagen imorse


Hemkommen från jobbet. Har inte sovit ett skit i natt. Sover jättedåligt på hotellen tyvärr. Såhär vackert är det när jag åker tåg. Snötäckta granar och skooog skoooog skooooog!

Hoppas ni får en mysig Lucia idag. Min man ska laga middag åt mig. Sötungen

Snö i LKPG

Åh, det verkligen toksnöar här i Linköping! Så himla mysigt. Vi har massa snö.
Snart ska jag iväg och jobba. Sen överliggning i Västervik.
Ha en underbar fredag allihopa!


Meningen med livet..


Har precis tryckt i mig detta, uuuuuunderbart!

Shoes

Jag vill ha ett par fina skor som funkar nu i vinter. Höga stövlar har jag redan, men skulle vara kul att ha några att byta med. Dessa skulle vara perfekta..



Dessa skulle också varit perfekt. Bra alternativ för dem som inte har råd med UGGs. Dessa går loss på en femhundring, mycket bra..


Julbord

Om 10 min ska jag bege mig till jobbet. Först ska vi ha möte och sen ska vi dra vidare till Stångs magasin, som ligger precis vid Stångån för att frossa i julmat. Får se hur det blir. Trevlig kväll!


Undies från Forever 21



Kikar runt lite på internet. Det är ganska farligt att göra det sena kvällar när det inte finns något bra på TV. Denna går loss på cirkus 120 pix.


Söt BH, ca 170 kr.

Sushilover

Har varit på Martins jobb och tränat. Sen drog vi till Kikkobar och köpte med oss sushi hem, muuuuums! Är tamejfan det godaste som finns. Är på gränsen för lite med 12 bitar, haha.
Nu är vi iaf mätta och belåtna.


Yankecandle

Såhär års går det ju åt miljoner ljus per dag och det finns ju inget som är mysigare!
Har hört massa gott om doftljusen Yankecandle, finns att beställa från Yankecandle och Ljuva ting. De är rätt så dyra, men tydligen värda varenda krona. Vore inte fel med dessa dofter nu till jul, kanel och julafton.

Tisdag

Nu ska jag ladda ner lite härlig julmusik. Brände mammas Peter Jöback skiva (Jag kommer hem igen till jul). Den är jättefin och igår skulle Martin koppla in min stereo pga den där jävla skivan och stereon vägrar fungera. CD-grejen vekar vara pajj. Funkade inte med någon annan skiva heller, aja.

Kom nyss hem från Tornby (IKEA, Nordik, Rusta och massa fler affärer). Handla lite ljus och så på IKEA, underbar "iskrans" att hänga på ytterdörren från Plantagen, denna fina diskmedelsflaska från Nordik som jag tittat på läänge, julklapp till Ida och mor och lite annat smått och gott.

Får se vad jag och karln hittar på för skoj idag. Han börjar inte förns 22 ikväll..


 

Kommentera!

Godkväll Sverige..

Min Martin har åkt till jobbet nu för att jobba natt. Kollar lite på Boston teaparty. Sköna grabbar det där!
Imorgon ska jag till IKEA och Nordik med Ann-Sofie. Hon är ledig, så vi ska shoppa loss lite.
Tråkigt att ni aldrig kommenterar tycker jag, haha. Just nu känns det som ingen läser, men några läser ju. Det ser jag, så sluta gå härifrån utan att lämna en kommentar, snorungar! Jag vill ju veta vilka mina läsare är. Är ni här varje dag? Vad heter ni? Vad tycker ni om min blogg egentligen? :)

Sen hade ju den här coola klänningen gjort mig lycklig och denna och denna.
Hade det varit sommar hade jag klickat hem den här snygga playsuiten!

Alla tjejer behöver en ny väska ibland

ASOS Velvet Frill Patent Shopper
Svinsöt lackväska från Asos. Blir din för femhundralappen!

Anna Lou Of London Floral Charm Wallet
Jag behöver en ny fin plånbok. Denna hade varit fin, både fylld som tom.

Klänningsjakt!




Vad ska ni göra på nyår? Nu ha Style by stars fått in denna i beiget också, mycket fin!

Fin förvaring


Jättefin box från Lisbeth Dahl. Skulle passa bra hemma hos oss. Finns att köpa hos Ljuva ting.

Regnig söndag

Idag har jag och Martin varit på julmarknad i Gamla Linköping med hans föräldrar. Det var mysigt, men ingen vidare julstämning i det här gråa regnvädret. Iskallt är det också. Korv-Martin fick med sig en påse olika korvar, så han är ju nöjd. Haha, så jävla äckligt. Vildsvin och skit.
Nu står han och gör raggmunkar och fläsk till mig och Joakim som sitter och spelar TVspel.

Ha en mysig söndagkväll..


Ett Sarah-armband



Jag får ont i hjärtat av att se det här. Så underbart fint. Från KyssJohanna.

Chicy

Chicy har väldans mycket fint tycker jag. Bl.a. denna underbara klänning. Älskar kombinationen klänning och over kneestrumpor. Mycket fint en solig vårdag.


Mary fucking Kate!

Jag funderar på att köpa den här från Black book, svinsnygg.

Mary fucking Kate

Gräsklipp

Idag ska jag hjälpa Joakim i hans butik Gräs! Jag ska stå utanför och sälja REA-Tshirts, skitkul! Dagen till ära har jag självklart på mig min finaste tröja..


En öl eller två

Torsdag, meaning halva priset i baren på Platå, meaning massa folk och väldans trevligt!
Det blir nog en sväng dit ikväller med fina Joakim och fina Karro. Får se om min man kommer förbi efter jobbet.
Iskallt ute är det idag och nåra flingor på marken som kom igårkväll, myspys!
Har även tagit tag i julklappshandlingen. Inte så många kvar nu. Köper även Martins julklappar till hans familj, haha, älskar det och tror inte att han är så himla intresserad av att ta över mitt intresse.
Har ni handlat julklapparna än?


Puss! (Bilden är från förra nyår)

Vitt

Vill ha vita gardiner i vardagsrummet, (har fula svarta nu). Dessa skulle jag vilja ha, från IKEA. Kruxet är att vi har fyra fönster, så det blir ju en liten peng om man slår till.


Snälla tomten..?

1. Carriehalsbandet i guld (Classic Carrie med box chainkedja), ääälskar det!
2. Ett frisörbesök på en bra salong. Vill färga och klippa!


Färjan

Sett Färjan? Kolla in det här, hahah..

Det roliga är ju att Färjan är ett stort skämt redan. Hoppas på en säsong 2, eller vad säger ni?

Kakmonster

Klicka för att stänga fönstret
Underbart kakfat från Blå elefant

RSS 2.0