Den gamla "bussremsan"

Asså ibland är folk så tröga så man blir irriterad.
Flera kommer fram till mig i spärren på jobbet med gamla "bussremsor". Ni vet dessa vita 20klippsremsor med Stockholm ritat längst upp.
Hallå? De slutade väl säkert gälla för 10 år sedan, haha.

Puss


Längtar så himla mycket till vi flyttar ihop i din fina lägenhet i Linköping :)

Se hit brudar!

Blev tipsad av min syrra som i sin tur blivit tipsad av en kompis om denna sida, fullproppad med bal/festklänningar och brudklänningar för riktigt bra priser.
Inte för att min babe har friat, men iaf.
Klänningarna är från USA och det finns riktigt många att välja bland.

Btw, kolla in denna video, haha.


Helt underbar. Typ såhär vill jag se ut på Den stora dagen

Persiskt ris

Jag är påväg att spricka. Har varit hos syrran och svåger gjorde persiskt ris, grillad kycklig och världens godaste sallad. Jag åt ihjäl mig litegrann.
Nu sitter jag ensam hemma och tycker synd om mig själv.
Jag vill åka till Linköping, så fort det bara går, helst nu, men jag får vänta till imorgon. Då ska även mannen i mitt liv följa med, Lucas. Vi kommer nog ha en underbar bussresa ner till mannen min nummer två.


Greklandbilderna!

Godmorgon denna underbara lördag!
Kom nyss till jobbet, så jag sitter här och tråkar, men svinskönt att sluta 13.30 iaf.
Efter jobbet ska jag försöka svänga förbi min gamla salong och hämta Greklandskivan (bilderna från Grekland). Har fortfarande inte sett dem, ska bli så kul!
Tyvärr så kommer jag nog inte kunna lägga ut dem här då dem jag bodde hos är väldigt skyddade. Jag fick ju inte ens ta egna kort där nere.

Mer fint

Nu hitta jag massa fint på Asos också..


  
 

Man kan aldrig få för många trosor

Fina undies är lika viktigt som övriga kläder tycker jag. Man mår så bra av att vara fin även under. Dessa trosor vill jag ha. Från Forever 21.

   

Busfabriken

Jag vet var jag ska ta Lucas en dag när han är här, Busfabriken!
Europas största inomhuslekland på 3000 kvm. Han kommer älska det!


DNA



Mina nya shoes, love them!
Sommarskor, men vafan. När det är 70% off på 399:- så går det inte att låta bli!

Älskling

På måndag till onsdag kommer min systerson Lucas hit till Linköping. Ska bli jättemysigt.
Får se vad vi ska hitta på med skrutten.


På torsdag klipper Joakim Gräs!

Japp, Martins och min älskade vän Joakim öppnar en egen butik här i Linköping på torsdag, nämnligen Gräs.
Riktigt snygga grejer som det finns mängder av i Stockholm, men nu kommer även märkerna hit, Mouli, The stray boys, Whyred m.fl.
Martin och jag har varit där hela dagen. Hängt upp kläder så det står härliga till. Jag fick fria händer på skyltdockorna också, mycket roligt! Sen har Martin varit levande provdocka. Han har provat exakt allt. Nästa månad blir tuff. Finns verlkigen inget i butiken som är fult.
Imorgon ska vi förmodligen dit igen. Så alla Linköpingsbor, män och flickvänner, på fredag klockan 10.00 är det invigning för allmänheten i Filbytergallerian. Missa ej!

 

En vecka sen


 
Idag


Tacopaj!

Har precis lagat mat, Tacopaj som just nu står i ugnen. Använde mig av detta recept, så ska bli kul att se om den var god. Kommer med resultatet sen, hihi.

RESULTATET: Så himlans god blev den, och fin! Killarna Martin och David här hemma åt som hästar och jag har aldrig fått så mycket beröm i hela mitt liv, haha, så det var roligt!
Är så stolt över mig själv. Det är kul att laga mat när man inte bor hemma. Ni måste prova den om ni gillar tacos!

Forever 21

Dollarn är tydligen svinlåg nu, så jag och Johanna ska passa på att beställa från Forever 21 när lönen kommer. Inte för att det kostar många kronor annars, men nu blir det ju nästan gratis! Finns ju hur fina saker som helst. Skulle kunna beställa hem typ allt.








Solat idag!

Tro det eller ej, men idag har jag faktiskt legat ute och solat! Vädret har varit toppen, sol och värme. Mycket behövligt!
Nu har jag lagat mig köttfärssås och spagetti för andra gången den här veckan. Det är typ den ända maten jag kan göra som blir god.
Nu ska jag bege mig ut på min dagliga 50 minuters powerwalk. Sen blir det dusch och göra sig vacker. Det kommer bli en överaskningsfest tonight. Mer vågar jag icke säga!
Och vet ni, imorgon ska jag på motormuseum, haha hur sött är inte det? Svärmor Inger och svärfar Kenth, Martin och Martins bror + flickvän Johanna ska med. Kan bli mysigt!

Ha en fantastisk fredag!

Nu är resan bokad!

Den 26-28 september ska jag och mina tjejer samt Annas famlj och bror med vänner åka kryssning till Tallin. Anna fyller nämnligen 20! Hoppas, hoppas jag får ledigt bara, men för 354 kr är det värt att chansa.
Party party och mycket skratt. Ser verkligen fram emot detta.
Man ska alltid ha något att se fram emot. Då går hösten och vintern fort.
Ska bli kul att shoppa loss lite i Tallin också. Någon som varit där? Finns det något kul?


Torsdag


Ensam hemma här igen. Ska snart sätta in en fiskgratäng i ungnen. Det får duga.
Var på stan här idag och köpte en underbar blus som jag nog ska ha på kräftskivan på lördag med Martin och hans vänner.
Jeans, vin och svarta kilklackar på det, sen är kvällen räddad.

 

Mer sommar tack


Jag har hört rykten om en värmebölja i nästa vecka. Kan det stämma?
Får verkligen hoppas på det för jag är ledig och behöver bättra på brännan rejält.
Denna bild är från räkbåten vi åkte i juli, mysmys.

Nu blir det powerwalk för andra gången idag, hej!

Jobb på g!

Min käre far ringde mig imorse och berättade att han nästan fixat ett jobb till mig här i Linköping som tågvärd på Kustpilen, och eftersom jag redan arbetar inom samma företag i Stockholm, Veolia transport, så är det bara en stor fördel och jag har väldigt mycket förtur.
Pappa känner cheferna, så han hade ringt upp och berättat hur läget var.
Har nu skickat in mitt CV och mitt personliga brev, så jag hoppas de hör av sig snart!

Wiiihooo!


Inredning är kul!

Jag har kommit in i inredningstankar nu när jag vet att jag ska flytta hit inom kort förhoppningsvis.
Kollade lite hemsidor idag. La in mitt CV på IKEA och imorgon ska jag ringa MIO och Skopunkten för att se om de söker personal, kulkul!


Lite inspiration från MIO, mycket fint..



Och kolla in mattan, även den från MIO. Den ska jag kolla på..


Och sen så vill jag ha den här soffan från IKEA, Ektorp..


Puss

Idag har jag tvättat hela dagen här hemma hos Martin. Städat köket och tagit en powerwalk har också blivit av. Sen har jag precis lagat middag åt mig själv, kylling och fetaostsallad, mums!
Min lillla skrutt är på jobbet till kl. 22 varje dag denna vecka, inge kul, men men sånt är livet.

Nu ska jag hämta den sista tvätten innan grannen blir arg, han har nämnligen tid efter mig.

Snagg.

I onsdags rök älsklingens hår. Jag och David fick ett ryck och poff så slapp jag ta fram saxen. Vi snaggade honom och det blev faktiskt riktigt snyggt. Det är ju ändå alltid något visst med snaggade killar, så nu har jag en.


Tom plånbok

Jag önskar verkligen att jag inte var pank just nu, vill ha en ny klänning, typ den här:


Så underbar!



Finns att köpa hos Chicy

Nu ska jag bara övertala storasyster

Här sitter jag och äter smågodis 10.35, så går det när man köper 14 kg dagen innan.
Imorgon kommer min käre vän Tina hit. Hon är brun som en pepparkaka efter Magalufresan och min bränna är i princip bortblåst. Imorgon ska vi iaf ut, Platå, trevligt trevligt!
Man känner att sommaren sakta men säkert börjar springa iväg och att hösten är på intåg, så himla sorgligt! Vad hände med sommaren? Varför ska den alltid komma och sedan bara gå igen, buuhu!

Martin är på jobbet. Han ska skriva ut mitt CV och mitt personliga brev, så att jag kan dela ut det i eftermiddag. Det börjar pirra lite extra nu. Det känns som att man kommit ett steg längre mot Linköping. Det ska bli så mysigt att bo här med Martin, men det kommer nog bli tuffare än jag tror att inte ha vännerna och familjen nära mig, men det måste lösa sig. 2 timmar är inte hela världen.
Det jag är rädd för är att jag ska bli en Linköpingsbo som alltid kollar på Kanal lokal Östergötland. ALLA gör det här och det finns inget mer onödigt och fult program, haha.
Nu ska jag bara övertala syrran att flytta hit. Får försöka muta henne med barnpassning 6 ggr i veckan, eller något sådant.


Mys-tisdag!

Laxen är i ugnen. Martin klipper gräset. Jag har sökt jobb hela förmiddagen.
Jag är så stolt över mig själv. Satt hela dagen igår och skrev CV och personligt brev, grymt, så imorgon ska jag dela ut till bl.a. Lindex, Glitter och Gina tricot, wiihoo!

Jag vill ha en Posche Cayenne!


The movie


Underbar bild

Jag längtar verkligen till Sex and the city the movie kommer ut, så man kan köpa den. Så grym!

Äntligen kommer de hem!

Ikväll kommer mina brudar Tina, Tessan, Sarah, Anna och Elin hem från Magaluf. Hoppas de har haft en helt underbar vecka. Har saknat de små liven!
Efter jobbet, vid 17 åker jag och Martin hem till Linköping igen. Får se vad denna vecka har att bjuda på, Blir nog lite party på torsdag och sen går det rykten om ev. kräftskiva på onsdag.


En liten pojke

Min 26 åriga pojkvän Martin har förvandlats till en liten liten pojke som ligger i min säng. Han har köpt Playstation 3 och ja, det går inte att få kontakt med honom, typ. Han sitter och spelar GTA 4, nörd.
Jag får väl ta tag i min feta bag som står där nere fullproppad med kläder jag haft med mig i Linköping, måste förminskas en aning. Ska ju ner igen imorgon efter jobbet!

Så kul har vi denna lördagskväll.


Linköping i höst?

Godmorgon denna underbara lördag!
Sitter på jobbet, Hötorget till 17 idag.
Martin åkte med mig upp igår, så han ligger hemma hos mig och sover nu. Han ska på jakt efter PS3 idag. Linköping har slutsålt överallt!

Vet ni, så fort jag får ett jobb i Linköping flyttar jag hem till Martins 4a, hur underbart blir inte det? Jag längtar verkligen.

Early morning

Jag är uppe med tuppen idag. SItter här med en honungsmelon och två koka ägg. Ska ner till Linköping med första Bus4youbussen.
Ikväll ska Martin och jag gå ut och käka och dricka vin, myspys.


Måndag med mina troll

Har haft en underbar dag med mina små älsklingar. Ida fick bruna ballerinas och muffinshårspännen och Lucas fick Legopolisbil när vi var i stan, sötnosar!
Idas klänning (den vita) som jag köpte till henne i Grekland passade perfekt.

Lite bilder från dagen..


Stackars Lucas har ramlat på sparkcykeln


Nanny

Nu ska jag bege mig till Rissne där jag ska sitta barnvakt hela kvällen och dagen. Ska bli jättemysigt. Har inte varit med Lucas och Ida på mer än en månad, så jag saknar mina små trollungar.

Krabbskal från Norge


Mor och far kom hem idag från Norge, med krabbskal fyllda med bara det godaste i krabban. Helt jävla underbart.

Det blev ett bra nattpass ändå

Efter allt hemskt som jag får se på mitt jobb så ringde jag idag och sa att jag inte tänker jobba mer nattjänster. De får fixa så jag bara jobbar dagar, men det gick inte att fixa idag för det var så ont om folk, så en reserv har kommit och suttit med mig hela natten. Skittrevlig 25 åring som pratar oavbrutet, haha. Han hade t.o.m. med sig mat till mig för han hade varit på någon grillfest innan, haha. Tacka gud för att någon trevlig människa fick sitta med mig. Hade dött om det var en sur gubbe på 50+.

Min dag

Blev en regnig dag med Tina och Elin tidigare idag, eller ja igår (?), nu är det ju faktiskt natt, skitsamma. Vi var och spana in Barkarby outlet. Fyndade faktiskt ett par lackpumps för halva reapriset inne på Vagabond, najs. Sen åt vi en nyttig buffélunch inne på Pizza hut, mumma!
SATC-tittande senare på kvällen och lite popcorn på det.
Kvinnorna drar ju till Magaluf imorgon.. ja tack. Det går ju liksom rykten om att veckan som kommer inte kommer bli allt för mysig.

Kerstin Tillberg

Grävde lite i mitt "flytta hemifrånskåp" och längst in låg mina ursnygga temuggar från Kerstin Tillberg som jag fått av en gammal kompis för länge sen. Älskar dem och hade nästan glömt bort dem. Ska köpa fler. Finns även i kaffekoppar, måste ha!


Temuggarna, jag har två vita


Kaffekopparna, åh!

...

Jag vill bara bort från det här jobbet, Veolia. Vill aldrig mer jobba här. Klarar inte av att se mer blod och våld. Jag orkar inte sitta och vara rädd på mitt egna jobb mer. Imorgon ska jag ringa. Jag vill flytta till Linköping, till Martin och börja med ett normalt jobb. Där jag slipper jobba natt och vara rädd.

Första augusti

Jag lever och frodas. Ni behöver inte vara oroliga. Jag är bara inte så sugen på datorer när man kan ligga på beachen i stekande sol.
Jag är barnvakt. Åt vår lilla Calle. Han har följt med till Linköping i några dagar. Han trivdes väl sådär. Han saknar sin mamma så fruktansvärt!
Ikväll ska jag på middag hos födelsedagsbarnet Sarah, sen ska jag jobba för första gången på en månad, sååå synd om mig!


RSS 2.0