Njut av sommaren nu gott folk!

Tjohooo! Hoppas ni lever och mår bra för det gör jag. Denna lördag innebär jobb för mig. Ska ta mitt pick och pack och sova i Västervik. Sen är det jobb enda till 18 imorgon..

Igår blev det en utekväll med underbara kollegor. Vi började kvällen på Storan, uteserveringen.. underbart! Tänk att sommaren är här nu. Juni på måndag. Nu är det bara att njuta till 100% för vi alla vet ju att sommaren bara flyger iväg och rätt vad det är, så kommer hösten. Usch. Nej nu ska jag verkligen NJUTA!


Till värmen, tack!

Sitter och letar runt på resor i v. 25. Jag och bästa vännen Tessan funderar på att ta en tripp till värmen, palmerna och havet och det är ju aldrig fel.
Idag har det faktiskt varit riktig vår här i Stockhiolm. Har legat på altanen hos mamma och pappa och faktiskt fått lite färg på kinderna, härligt! Men är ju helt underbart att få åka iväg en vecká och slippa alla måsten och tankar på dåligt väder, så jag hoppas verkligen att vi kommer iväg..



Bianco sale


Här kommer mina nya stövlar. Huuur snygga!?

Måndag

Hej fina ni!
Är i Stockholm i några dagar, hos syster och kidsen och här är det full rulle som vanligt! Åker tillbaka på onsdag morgon. Fyndade ett par tajta och höga stövlar på Bianco för -75% idag, inte dåligt! Älskar dem.



Helgen har varit kanoners. Linn och Jennifer kom på besök fredag till söndag och det hela kan väl beskrivas med party party party. En riktigt lyckad helg med andra ord! Vi ses alldeles för sällan, men nu har vi bestämt att vi måste styra upp lite oftare. Vi bor ju inte jättelångt ifrån varandra..

Beställning



Slängde iväg en beställning från Asos här om dagen. Hoppas hoppas hoppas att denna passar fint nu. Den är ju gryyym!

RSS 2.0