Halens



Åh, kolla in detta skåp. Det skulle passa så himla bra in i vårat vardagsrum. Då vi har ett annat smalt skåp i samma stil, med kryssen. Perfekt att lassa in fint porslin och fina glas i. Detta är från Halens.

Sorry!

Förlåt mig, nu har jag svikit er igen! Blir glad att höra att ni fortfarande är med mig här, så ja, varför inte börja på allvar nu. Detta funkar ju inte. Jag lovar er från och med nu är det uppdatering minst ett par gånger i veckan!
Det är ju faktiskt fantastiskt trevligt att få skriva av sig här ibland.

Är för tillfället i Stockholm hos mamma och pappa. Har varit ute på powerwalk med mor min, väldans skönt! Ikväll blr det middag hos Tina med the girls.. Sen imorgon bär det hem till Linkan igen, jobb hela påskhelgen!


I'm back!

Denna blogg har lyst med sin frånvaro allt för många veckor nu. Tänkte att det är på tiden att skriva lite och ta upp kontakten igen med min kära blogg, (om det nu är någon som läser denna fortfarande..?). Jaja, det är ju faktiskt väldans trevligt att skriva här ibland tycker jag. Titta tillbaka och minnas alla dagar år efter år.

Sitter just nu på jobbet och väntar på avgångstid till Västervik med buss. Inställda tåg på den banan nu ett tag fram över. Det blir att spendera natten i Viken alltså. Kan ju vara trevligt det med. Slutar tidigt imorgon och klockan 12.00 ska jag bege mig till Tjockis-Karro och fika!

Min helg spenderade jag hos syrran. Jättemysigt.



Ha det bra allesammans. Hoppas ni är med mig här fortfarande. Puss puss

RSS 2.0