The swan project

Idag ska jag förvandla Theres Gejdebäck till en SVAAAAAN! Hon ska komma hit kl. 16 och slinga och klippa sig hos mig. Gosh vad snygg hon kommer bli.
Ska köra blekning och en mörkare färg, blir finfint!
Sen kommer min man förbi och dricker kaffe och är social med oss på salongen.
Mot kvällen blir det lax och sallad hos syster min. Sen ska jag och Martin vara barnvakt åt kräken för syster ska träna.


I mina kassar..

   

Köpte även en present åt lilla Ida, men eftersom syster min läser min blogg vill jag inte visa vad jag köpt än.

Födelsedagspresent

Har precis käkat lunch här på salongen. Bruden från igår ringde (hon som klagade så jävla mycket) och ska komma imorgon, så ska vi kolla på det.
Ska nog åka till centralen en snabbis och kolla på födelsedagspresent åt systerdotter Ida som fyller 2 år den 18/2. Får se vad jag hittar för sött till damen.
Baby fick jobbet i Stockholm, så nu kommer han bo hos mig, mys!

Ha en bra onsdag!

image250
Ida Yasmine Svaneland :)


Puss

Min älskling kommer hit ikväll, så mysiiiigt!

image249

Hello sunshine!

image248

Sandaler, Urban outfitters
Ring, Urban outfitters
Kjol, Topshop
Topp, Topshop

Streeess!

Får panik och lägger mig på golvet och skriker snart, haha. Tricologi-Stephanie har öppet hus, så det är folk överallt, kaffekoppar i varje hörn och telefonen ringer stup i kvarten. Vi är inte så vana vid detta på salongen därför blir alla så jävla stressade, haha.

Jag tror jag ev. fått en stamkund, hohoo! En man vid namn Fredrik S. ringde mig när jag stod och sminka mig och fråga om jag hade klipptid idag. Så jag fixade en tid till killen och han berätta att han blev såå nöjd sist! Yees.. ;)

Träning ikväll!

Måndag

image247

Chinos, Cheap monday
Tee, Urban outfitters
Sjal, Tries bien shop
Converse

Rosetten försvann i vimlet



Var i Kista i torsdags och skulle hitta något tjusigt till helgen. Då jag fann denna söta sak för halva priset (179 pix), kommer till kassan och kassörskan säger: 89 kr tack! Alltså det var tydligen halva reapriset, så den tackar vi för!
Fick faktiskt finfina komplimanger för denna :)

Tyvärr så följde inte rosetten med mig hem i lördagsnatt, men vad gör det om hundra år?

Haha..

Jag och killarna har myskväll med chips och TV igår då Jocke plötsligt kläcker ur sig:

- Vet ni vad jag längtar efter mest just nu?
Vi ser ut som frågetecken och svarar nej?
- Jag längtar tills jag ska gå och borsta tänderna.


Helg igen

Underbar helg helt enkelt. Utgång både fredag och lördag. Sånt gillar vi!
Plockmatsmiddag står på tur med Joakim Davidsson och Martin Algotsson som kockar. Sparris, champinjoner, tigerräkor, krabba toppat med chirre och dipp.
Imorgonbitti ska jag åka hem och Martin vill inte följa med. Hej


Igår var det jag och mannen på bilden som var kvällens par. Snygg är han iaf.

Kom två betala för en!

Nu är en ganska stor annons ute i Punkt SE, coolt! Kommer även komma en likadan i Plaza Kvinna inom kort.
Alltså kom och klipp/slinga/färga/gör naglar/ansiktsbehandling två stycken, men betala bara för en!

Grevgatan 35
T-bana Östermalmstorg
Tel: 661 55 25

Elbarnvakto

Nu är jag elbarnvakto igen. Trevligt trevligt! Ungarna sover och allt är frid och fröjd som vanligt. Jag är grym!

image243

Skumt

När jag vakna hade min tunga och min hand somnat, huuh?

20 år om en vecka!

Minns så jävla stark känslan när man var liten och skulle på kalas. Man klädde sig i sin finaste klänning och satte upp håret i små söta toffsar. Man åt glass och skrattade. Det stora pluset var fiskdammen och när man gick hem fick man alltid välja en färg på en ballong som hängde i en lampa, som man sedan fick ta med sig hem. Jag tycker om ballonger.
Om ca. en vecka fyller jag 20. 20 ÅÅÅR!! Kan ni tänka er? Jag längtar verkligen. Det är något speciellt med att fylla 20. Inte bara för att man får gå på systemet. Jag vet inte vad det är, men 20 låter helt enkelt bra!

image242
Såhär mycket ballonger vill jag ha när jag fyller år, okej?

Som jag har letat efter denna låt..



.. så skickar kvinnan Sofia den till mig. Tacka gud för det! Looooove it!
PS är rätta ordet.

21 januari 2008

image241
8 månader igår :) Love you!

Ni

Ibland så blir saker och ting inte riktigt som man hoppats på eller trott. Man går olika vägar och kan inte ses på samma sätt som när man gick i skolan. Jag saknar att gå i skolan, just p.g.a. att ni fanns där, varje dag. Nu är det inte så längre och jag kan inte beskriva hur mycket jag saknar att få träffa er varje dag. Att få skratta tillsammans med er, gå på 7eleven och köpa brownies, ha tråkiga lektioner som blev roliga för att vi var tillsammans.
Ni vet vilka ni är och jag saknar er så fruktansvärt mycket! Vi måste ta och ses snart.

 

I huvudet på Gynning

Nu ska jag däcka framför TV;n och se "I huvuden på Gynning". Förra programmet var jävligt kul faktiskt!
Måste faktiskt säga att hon är 100 gånger snyggare som brunett.
Vad tycker ni om programmet?


Katastrofal tisdag

Vaknade upp vid 04 av världens öronvärk. Nej tänkte jag, inte öronhinneflamation IGEN!
Värken blev bara värre och värre och när pappa gick upp för att åka till jobbet fick han skjutsa mig till akuten, igen.
När jag kommer dit får jag vänta en halvtimme för att skiten inte öppar förns 08.
Fick iaf komma in rätt snabbt den här gången eftersom jag var först på tur. Jag hade typ vätska i örat eller nått, så nu ska jag knapra alvedon och använda nässpray tre ggr om dagen, härligt! + att jag har feber och kan knappt öppna ögonen. Underbart.

Det är synd om mig.

Anorexia

 image407 image406

Fyfan. Hittade dessa bilder på en tjejs blogg. Jag blir så arg!

Elin Kling

Elin Kling

Grym outfit. Lite sådär rockig och söt på samma gång.
Sen håret. Hon får mig typ att sakna mitt långa, haha.


Helgens bravader

Har varit en fullspäckad helg med massa festligheter..
Fredag: Kvällen började på salongen med alla tjejer (ca. 7 st). En av frisörerna som jobbar här lagade svingod libanesisk mat (typ små pizzor med köttfärs på som man sedan doppade i tzatziki, muums!). Efter 100 glas vin hängde jag med nya kollegan Stephanie (Trikolog och som även gör brasiliansk vaxning). Hon skulle med ett gäng vänner ut, så in i bilen och åkte hem till hennes syrra och bytte om.
Vi hamnade på Bistro Jarl och tog ett glas vin och umgicks. Sedan slutade natten på Sturecompaniet där vi dansade och drack skumpa och färgglada drinkar.
Lördag: Släääpade mig upp för att ta mig till Stora Mossen där jag skulle tillbringa dagen i en tunnelbanespärr. Satt där till halv 7 då min käre vän Theres hälsade på (hon arbetar på samma jobb som mig, fast då var hon reserv). Vi fick ett ryck och bestämde oss att vi två skulle ut. Vi åkte hem halv 9 och hoppade snabbt in i duschen och satte oss tillslut på tunnelbanan. Vi hamnade först på Laroy och dansade och dansade. Efter Laroy ville vi inte dra hem riktigt än, så vi drog till Lab och hade det mysigt.
Söndag: Snutten kom hem till mig. Åkte till Åland imorse och ska jobba där tills fredag, gonna miss you!

Idag är jag trött som ett djur, men det har väl ingen dött av?

Vårskrik

image235

Te utan socker

I detta nu sitter jag och dricker te, grönt te med mintsmak för att vara exakt. Och lyssna nu Martin. Jag har inget socker i! Bara för att känna mig nyttig. Det smakar skit, men jag känner verkligen att jag måste skärpa mig med skitmaten och sockret i veckorna. Punk slut.
Jag ska bli en riktig tedrickare som alla så fint kallar det. Te utan socker. Here I come!


Yes!

Jag har fyra inbokade kunder today, yeey, REKORD!

Telefonsamtal med meterologerna på SVT

Jag har typ inte sett en tjej på tre dagar. Tog ledigt från jobbet och hängde med Martin till Linkan. Har alltså bott med tre killar sen i söndags. Vilket är väldigt trevligt!
Igår när vi satt och kolla på Nyheterna (vädret), så börjar vi diskutera vilt vad meterologerna ser på sin "tavla", alltså ser den ut exakt som vi ser den på TV eller är den helt blank? Jag stog på mig, den är helt blank sa jag. Martin och Dojan stog fast vid att den såg exakt ut som på TV och Jocke höll lite med mig, fast han trodde det var kanske någonting ritat på den.
Tillslut blev det småtjaffs om detta, haha och det sluta med att Jocke drog fram datorn och ringde till SVT och blev kopplad till meterologerna. Han fick svaret: Den är helt blank och ljusblå.
JAG HADE RÄTT!!!! Hahah.. och Jocke också för den delen, iaf lite. Så Dojan och Martin fick vara våra slavar igårkväll. Jag och Jocke låg på soffan och sa: Hämta saft Martin, hämta en film Dojan. Haha!



Nämde jag föresten att jag stämplat Pär Holmgrens (Han med runda brillor och lockigt långt hår, tror han heter så?) remsa för typ en månad sedan när jag satt spärrvakt i Odenplan S ;) Den ni!

GK

Göta Källare var toppen i lördags. Jävligt stort ställe btw, men riktigt trevligt må jag säga! Måste ju även tillägga att stället är ju ändå lite speciellt då min mor och far träffades där. Alltså, hade inte GK funnits hade aldrig jag funnits, kanske?
Aja här är en inte allt för nykter bild från lördagens bravader, men lite bättre bild på mitt hår kanske?

image233
Jag och Sarah

Mamma Nicole

Lilla Nicole har äntligen fått sin lilla bebis. En dotter. Harlow Winter Kate Madden.
Grattis!


Citat av Jocke

"När inte jag kan sova på kvällarna brukar jag tänka på hur man inreder en buss"

image231

Barnvakt

SItter barnvakt nu åt systers barn. Sötnosarna. Vi var i parken nyss och lekte och det regna som fan, men vad gör man inte för att vara världens bästa moster liksom?

image226

 

Tips; Peeling för ansiktet

På salongen jag jobbar på finns även en hudterapeut och vi byter tjänster ca. en gång i månaden. Jag får en ansiktsbehandling på typ 1 ½ timme och jag fönar hennes hår, sjukt gullig och riktigt skönt! Min hy har blivit så mycket bättre och hon använder sig av Darphins produkter.
Hon sa till mig att köpa deras ansikspeeling som är heeeeelt underbar, jag skojar inte. Du får babyhud av den och det håller i sig i en vecka! Kostar kring 380:- och jag rekomenderar den SKARPT! Då den även är väldigt dryg.
Min syster provade min en gång och köpte den dagarna därpå. KÖP!!



Darphin, exfoliating foam gel

Denize & Emilia

Måste bara länka en blogg som jag läser väldigt ofta, denize.blogg.se. Hon fick sin dotter Emilia när hon bara var 15 år. Jag imponeras av tjejer som klarar av det. Tror själv inte att jag hade klarat av det i den åldern.
Hennes dotter är ju så grymt söt, så man smälter.

image33

Yeaah

Underbar kväll i onsdags med mycket vin och god mat på Koh phangan. Grymt ställe!

Martin till sin bästa kompis Jocke: Vi ska ut och käka på restaurang i stan på onsdag.
Jocke: Vadåå, ska du fråga om förlooovning?
HAHHA så jävla kul. Så äkta Jockekommentar

Kolla in toan..
 

Mina nya strumpisar..



Förövrigt kommer Linkankillarna hit imorgon och våldgästar mitt hus. Det blir utgång för hela slanten. Göta källare för att vara exakt. Kulkul!


Koh phangan

Ikväll ska jag och Martin äta på den thailändska restaurangen Koh phangan på Skånegatan 57. Ni som inte har varit där, ÅK DIT!! Hela restaurangen är inredd med små lampor, palmer, trä och syrsorljud. Det känns som man kommer till Thailand så fort man kommer in där. Mys mys..

1.jpg (28426 bytes) 3.jpg (30339 bytes)

Mer info: www.kohphangan.se

Siljalajnen

Den 28 februari åker jag och brudarna till Helsingfors med Silja Line Serenade, fan så kul! Som Tina sa; Vem träffar sin blivande man detta år? (Både jag och Sofie har träffat våra gullnosar på Silja Line, åren efter varandra, haha!)
Vi kommer alltså ha två partynätter på båten. Vi bokade igår och tyvärr så blev det C-hytt, men vafan gör det om hundra år? Det ända som skiljer är att hytten är under vatten, alltså får vi drunkna tillsammans i sånna fall. Närå, men vi kommer ju inte hänga i hytterna spec. mycket, så det ska nog bli bra ska ni se.

Hej


Elände

Farfar har fått massa små hjärtatacker och det är frågan om dagar nu. Han varken äter eller dricker. Min bästa kompis pojkvän har varit otrogen mot henne och hon är förstörd. Martin var på väg hem till mig med ringde för en timme sen och meddela att han står mitt i mörkret på motorvägen och fryser ihjäl och väntar på en bärgningsbil, hans bil gick sönder och vet inte om han hinner komma till mig idag. Bläääääää..
Asså seriöst, kan man ha en sämre tisdag?

Parlux 3200 Compact

Alla söta människor där ute. För er som inte visste bli jag ju 20 om mindre än en månad, (närmare sagt den 4 februari, wohooo!).  Jag önskar mig en ny fön p.g.a. att min nyvarande är typ min mammas gamla från typ ÖB, haha nej men den är asdålig.
Denna önskar jag mig och finns att köpa på (http://www.eleven.se/parlux-3200-compact-1900w-3309.html) ;) Så nu vet ni! Fast jag skulle typ dö om jag fick en systemkamera. Drömma kan man ju alltid..



Jag kan verkligen rekomendera denna fönen. Den är svinbra! Har den på salongen (jag jobbar ju som frisör för er som inte visste). Så ska ni investera i en fön, ska ni köpa denna!

Måndagsshopping

 
Skitbra sminkväska som är perfekt lång (så man får rum med långa borstar och penslar), Make Up Store rea 90,-


"Vit" glittereyeliner, Make Up Store rea 70,-

Och sist men inte minst..

..Helt underbart söta trosor, Topshop 59,-

Ibland så önskar man att man var gjord av pengar

image218

Victoria's secret sale

  

Undra om det är kropparna som gör det, eller om det faktiskt är så att dessa babydolls faktiskt är sjukt snygga(?)

Btw, jag och Tina har tagit ett allvarligt snack om sommaren 2008. Jag vägrar köpa en ny bikini om det inte blir ändring, så därför ska vi träna MINST tre gånger i veckan. Försöka träna varje dag (förutom helger). Idag är ett Aerobicspass inbokat 19.35. Hur svårt kan det vara. Jag ska klara det!
P.s Jag har träningsvärk från igår, yeeees! D.s

Urban outfitters

 

Stum.

Åh, åh, åh! Jag kan aldrig sluta avudas Victoria secretsmodellerna. Hur fan kan man vara så fit? Och inte tala om modevisningarna, håren och outfitsen, grymt!
Tänk och bli utvald att få gå på visningen.. Drömma kan man ju alltid.
Upptäckte en ny favorit, Miranda Kerr. Så otroligt söt!

image209

20.00 tonight!

Kom precis hem från gymmet med min Tina. Härligt och få röra på fettet lite. Höhö..
Snart kommer girlsen hit för att titta på Victoria secret fashion show och till det har jag och Tina inhandlat morötter och gurkor samt två olika sorters dipper, muuums!

Btw, tack alla ni som lämnat en liten kommentar :) Fortsätt med det. Härligt att det är några som läser iaf!

Från Linkan till Sthlm

Mina små älsklingar Martin och Jocke var ute i Linköping idag. De berättade för mig att de inte tycker om Linköping längre. Det är Stockholm som gäller och inom tre år ska grabsen ha flyttat hit enligt en källa ;) Sen ska de sluta heja på LHC och köpa Djurgårdströjor istället. De hade redan lagt bagrund på mobilerna med Djurgårn. Haha. Fan vad jag älskar er!


Martin och Jocke. Tänker ni på någon speciell när ni ser detta hus?

Kära läsare..

.. om det nu finns ett par därute som läser min blogg? Skulle vara roligt och veta vilka det är. Lämna en söt kommentar så skulle ni göra mig lycklig!

Hårnålar

 

Nu när man har kort hår får man ju inte upp alla hårstrån i en toffs. Så tacka gud för hårnålar. Köpte dessa söta saker på Glitter för halva priset.

Perfektionism

Imorgon kommer ångesten. Jag och brudarna ska sitta bänkade hemma hos mig klockan 20.00 för då är det inget mindre än Victoria secret fashion show på 3an.
Adriana Lima är världens vackraste. Hur kan man vara så perfekt?
Det är frågan..

image207

Ibland så är man för trött

Har precis klivit upp, eller klivit upp och klivit upp. Ligger fortfarande i sängen fast med datorn. Mor och far är och handlar mat och jag bestämde mig igår att jag skulle pallra mig till stan och unna mig något fint åt mig själv, men vem orkar sånt.

image200

Jag + Martin + Värme = Sant

image199

Snö, svinskallt och tjocka kläder. Fyfyfy. Jag vill ha värme, gärna året runt om jag får be?
SItter och drömmer mig bort till fjärran land. Skulle döda för att få åka iväg typ 2 veckor med världens finaste pojkvän. Det skulle vara drömmen. Att bara komma bort och ha det mysigt, men någon gång kommer väl den där dagen då vi står där med våra resväskor i handen och förväntansfullt väntar på planet till typ Thailand. Åh!

Ny banner

Tack tack tack till http://thestrayboy.blogg.se för den snygga bannern :) Fast det kommer nog en ny imorgon igen, hihi. Ska fixa till det andra också, men detta får duga sålänge. Puss

Råcksta

Har precis tagit ett bad med bubblor. Nu ska jag krypa ner i min nybäddade och varma säng och sova hur länge som helst. Öööh, eller inte! Sitter på jobbet nu (Råcksta) och ska sitta här alltför många timmar, närmare sagt till 07.40 imorgonbitti, så underbart asså! Är sjukt trött och vill bara hem och sova. Thank god att jag fick låna babys dator med trådlöst bredband iaf. Så jaaa, ni kan ju förvänta er X antal inlägg tonight. HEJ!


Pussmunströjan från Asos..

.. blev min julklapp till Martin. Visst är den cool? Den kom idag!

 

Uppdatering; Den nya frillan!

image194

Jag har klippt mig

Om typ en timme kommer min älskling till Sthlm igen. Skönt att han kommer hem, hemskt att han åker imorgon igen, men men thats life! Jag har iaf gått och klippt av mig håret (det var hemligheten i det tidigare inlägget, höhö!) Fråga mig inte vad som flög i mig. För det är inte likt mig, men men. Vet faktiskt inte om jag passar i det eller inte. Känns lite ovant och jag drömde i natt att Martin kom hem och hade träffat en annan tjej, för han ville inte vara tillsammans med mig mer p.g.a. att han tyckte jag var så ful i min nya frisyr, hjälp? Får se hans reaktion ikväll. Får väl hoppas på att den är lite mer positiv.

image193

Whateveeeeer



Haha, så grymt skön unge!

Bada är mysigt

image192

Btw, jag kan vara kanske en av världens snällaste flickvänner just nu. Jag tvättar Martins smutstvätt (och sitter uppe nu och väntar på att den ska bli klar). Vad gör man inte för sin kärlek va, haha. Kände att jag var tvungen att berätta det för hela världen. 10 poäng till mig!

Sarah har bestämt sig

Imorgon gäller det, imorgon smäller det. Jag ska göra något stort. Jag har bestämt mig för att inte vara en fegis längre. Barn svälter i Afrika och jag gnäller över detta. Det är inte okej och det blir det ändring på imorgon. Yes, imorgon är en stor dag för mig.
Antingen blir det tummen upp eller tummen ner, det visar sig, men man lär sig något av allt här i världen. Det säger iaf min mamma. 

image191

Grym kväll!

image186

  

RSS 2.0