Proffs dry shampoo

Har precis klippt Martin. Ikväll blir det utgång! Först ska jag och Karolin till Bea och hennes kompis och sedan blir det nog Harry's. Får se om vi träffar på grabbarna på dansgolvet. Tror dem också ska dit. Har köpt en ny klänningGina som jag ska inviga ikväll.
Btw, Proffs har gjort torrschampo. Köpte det här om dagen, måste testa! 
Bra uppfinning det där..


Bild lånad härifrån

Friday

Då var det fredag igen, härligt! Jag och Martin ska gå och äta sushi och sen blir det bio. Fick två gratisbiljetter av syrran. Vi tänkte se Benjamin Buttons otroliga liv. Har hört massa bra om den, så får hoppas på det!
Idag flyttade även Joakims tjej Karolin hit, wihoo, äntligen! Saknar våra fikastunder. Blir nog en öl på krogen med dem senare ikväll. Puss alla!




Nytt till gammalt

Åh, hittade världens coolaste sida där man kan göra om nya foton så de ser ut som gamla, lovin' it! Mycket snyggare med svartvita foton än färg.
Det gamla och slitna gör det bara finare..






Vår nya hall (ej möblerad)





Skåpet..


Tack mamma & pappa!

Här i Linköping har vi en underbar affär som heter Handplockat med massvis av vackra vita ting, mest. Lantligt. Precis i min stil. De har massor av möbler till bra pris också. Hittade ett skåp som jag blev kär i och det slutade med att jag och Martin fick det av mor och far i födelsedagspresenter.  Jag ska fylla det med en jättevacker vit/svart/silverservis som jag ärvt av mormor och morfar. Kommer bli väldans fint.
Nu sitter Martin på golvet och monterar ihop alla miljoner delar.

Slänger upp en bild på resultatet sen..



Avundsjuka

Haha, du är så pinsam så jag får ont i huvvet asså. Det stavas A-V-U-N-D-S-J-U-K-A, men det har ju alltid varit så, ingen orkar med dig. Varken killar eller vänner, så jag förstår om du känner dig ensam ibland.

Sen att man inte kan stå för saker och ting man skriver gör ju grejen bara ännu mer pinsam.

Citat

Joakim tittar på Martins naglar och säger: Åh, vad perfekta naglar du har att bita på.

IKEA..

Ja, som sagt så fick jag ju med mig Martin till IKEA idag också. Hittade två snygga skålar, vita underbara gardiner till köket (ska köpa fyra paket till, nästa gång, till vardagsrummet), fina växter och två plåtkrukor..




Köksfönstret, varför ser det alltid så fult ut på kort?

Två tapetremsor



Nu är det bara tapeten kvar, eller som ni ser har vi faktiskt redan börjat. Vi kunde hämta den idag som tur var. Fy faraooo vad svårt det är! Fattar inte hur pappa gör när han tapetserar helt själv, haha, men fint som sjutton blir det!


Home is where your memories begin

Då var sista omgången med färg klart! Nu är det bara den "lilla hallen" som ska målas, men det är bara en vägg typ, så det går fort. Får hoppas att vi kan hämta tapeten imorgon. Då hinner det bli klart tills i helgenTina kommer. Det är jättefint hitintills. Jag har t.o.m lyckats övertala Martin att åka till IKEA, wihoo! Men han är inte så svår att övertala. Han gör precis som jag säger, haha.

Jag ska beställa denna väggtext från Vimsa dekor. Den ska sitta i den nya hallen (fast som en enda lång text, inte tre rader)..



En bit på väg..

Ser ni att det börjar arta sig nu? Jag har hållt på hela kvällen och målat medans Martin har jobbat..Imorgon eller på onsdag får vi hämta tapeterna som vi var och beställde idag. Blir likadana som i sovrummet fast i vitt.

 



Nu ryker den hemska bården!




Martin spacklar. Haha, målarbyxorna som jag målat på förra sommaren..

Asos.com

ASOS Large Floral Print Chemise ASOS Large Floral Print Chemise

Man har alldeles för få nattlinnen och dubbelt så få fina sådana. Denna skulle vara perfekt..

Brunt brunt brunt











Hjälp vad mycket fint La Redoute har fått in till våren och sommaren. Detta är bara förnamnet på allt jag hittat. Vill haaaa!

Renovering på G







HUJEDAMEJ! Jag och Martin fick ett ryck och har nu slipat alla skarvar i hallen, våttorkat och nu damsugit upp allt jävla damm som blir. Nu är det bara fondvägg och vit färg som ska inhandlas! Skönt att ha allt tråkigt grovjobb klart.

Kommer med efterbilder sen när allt är klart..

Mysig söndag

Åh, jag har haft en underbar söndag även fast Martin jobbat enda till nu. Ringde svärpäronen vid 13 och undrade om vi kunde ta en promenad tillsammans, men Martins moster och morbror skulle på fika hos dem, så jag gick dit och fikade med dem och sen när dem åkt hem gick vi på en promenad i stan.
Jag har världens bästa svärföräldrar. De tar han dom mig när jag är ensam här i Linköping!


Vin & hockey

Då var det snart lördagkväll. Får se vad denna lördag har att erbjuda. Det vankas hockey och öl nere hos Annso och David. Kommer några fler också. Martin jobbar ju tidigt imorgobitti, men jag är ju ledig, så får se om det blir lite vin och ev utgång.
Snart kommer iaf Martin hem. Håller på att laga mat, så det är serverat när han kommer. Ibland är man snäll. Det blir en rätt som syrran lärde mig i torsdags, bacon med kesella (tomat och basilika) och pasta till. Luktar faktiskt riktigt gott.

Ha en underbar lördag allihopa!

Blåbärsmuffins

Håller på att baka här hemma. Denna gången blev det Leilas blåbärsmuffins. De är i ugnen just nu, så får se hur resultatet blev sen. David och Martin får bedömma.



Såhär blev dem. Nu återstår det bara att provsmaka..


Vill ha-skor från Forever 21




Pinky


Denna från Chicy är helt underbar. Väldigt Chanel. Riktigt söt nu till våren.

Famous fashion

 


Famous fashion har just nu 50 % på alla sina plagg. Har kan du hitta riktigt fina klänningar till sommaren. Dessa två här över skulle passa fint in i min garderob. Älskar långklänningar för dem kan du ha till både fest och vardags. Sen är det så snyggt med ett par gladiatorsandaler, utsläppt lite halvlockigt hår och miljoner armband till, grymt fint.

Sjukstuga

Nu är vi "hemma" i Stockholm hos mor och far. Igår var vi hos syster och ungarna, mysmys.
Mamma hade gjort god fisksoppa med vitlöksbröd och vitt vin. Till förrätt fick vi avokodo med räkor och skagenröra. Martin hade känt sig lite konstig hela dagen, hängig. Han fick i sig halva avokadon, sen hällde han upp soppa och då fick han skynda sig att lägga sig i sängen. Han frös, var helt vit i ansiktet, var spyfärdig och svimfärdig. Sen dess har han bara legat ner och haft jätteont i magen, stackars lilla plutt. Tror att det kanske kan vara influensa eller nått på G, jag har haft ont i huvvet varje dag nu i över en vecka, skumt. Vi åker hem ikväll igen. Försts tänkte jag dra på stan. Var längesen, wiihoo!

Min tisdag

Hejsan mina vänner!
Har haft världens huvudvärk nu i flera dagar i rad. Den smyger sig fram på kvällarna och känner mig nästan febrig då också. Vet inte vad det beror på, kanske influensa på gång? Usch och fy, hoppas inte! Nu när jag har två lediga helger framför mig och allt. Det skulle ju vara typiskt. Än så länge har den inte dykt upp idag iaf, peppa peppa!
Jaha mina vänner, mitt lilla tåg till Kalmar och tillbaka blev inställt, så fram med kaffetermosen och påsen med pappersmuggar och lock och sen fick jag bege mig till bussen i regnet, blää. Blev utskälld av en gubbe som grädden på moset. Jaja, nu ska jag käka min matlåda och sedan bege mig till Västervik. Har hört rykten om att det blir tåg, wiihoo!


Välkomna nya läsare!

Vad roligt att jag fått många nya läsare. Välkomna hit! Hoppas ni följer mig varje dag här på bloggen och ger mig fina kommentarer. Berätta gärna vilka ni är och om ni vill se mer av något på min blogg.

Nu blir det Smekmånaden med Martin som går på TV4. En smoothie på mjölk, banan och ananas blir det till. Min stavmixer mår inte speciellt bra. Den började ryka och blev jättevarm. Behöver nog en ny skulle jag tro. Inte världens bästa som jag har nu. ÖNSKAR MIG EN I FÖDELSEDAGSPRESENT!

Kram sålänge..

Fin under

ASOS Boudoir Giant Bow Back Brief
Rosa, pufftrosor och rosetter. Kan inte bli så mycket finare, 132 kr hos Asos.

ASOS Yes Master For ASOS Pigalle Lingerie Set
Set i svart, Asos.

Charnos Hourglass Lace Insert Corselette
Svinsnygg korsett/nattlinne från Asos, blir din för 664 kr.


Balconette BH från Lindex, 149 kr.

Så sjukt som det kan bli..

Vet inte om jag ska skratta eller gråta asså. "De flesta dör i trafikolyckor", "Det är ju ändå två timmars resväg".  Det är som ett jävla skämt asså.  Alltså, stanna inom Stockholms gränser tills ni är 15 år gamla. Då kan inget ont hända. Pappa älskar ju er mer än vad andra pappor älskar sina barn, så vi vill ju inte riskera att något händer. Föresten, drick inte alkohol, prata inte i mobiltelefon och bär inte kort kjol också. Då blir erat liv perfekt.



Älskar och saknar er Lucas och Ida

H&M, Mina vår & sommarfavoriter


Köpte dessa förra året, fast i svart och nu har de fler färger att välja bland. Dessa i cerise skulle vara söta till våren och sommaren. 140 pix, som hittat! Sen är dem hur sköna som helst.


Ballerinas kan man väl aldrig ha för många par av på våren och sommaren? Dessa för 129 kr får gärna tillbringa sommar 09 med mig.


Hade man haft en svinplatt mage hade ju denna varit helt underbar till en brunbränd kropp, men så är icke fallet, än iaf, jag ska ju bli fit till beach 09 har jag lovat mig själv, men hur det ska gå är en annan femma.


Sött linne. Perfekt till ljusa uppvikta jeans.

 
Bild 1: Vad är en sommar utan en bikini egentligen? Har en liknande fast lite mer åt det lila hållet och med "guldkulor" på snörningen. Rosa blir ju grymt till brännan!
Bild 2: Blommor, blommor, blommor! Behöver inte säga så mycket mer.



Rött och vitprickigt för 196 kr, finfint.


Saknad..

Blir bara så jävla ledsen på allt. Allt är så jobbigt bara. Att det ska bli ett så stort problem av en sån enkel grej och sen att Du inte inser hur konstigt allt det här är.
Bara för att jag bor två timmar bort ska dem inte kunna komma och hälsa på mig och Martin. Ska ni kanske tänka om och sluta tänka på er själva. Låta dem kunna ha roligt på en annan plats utan mamma och pappa, skaffa minnen för livet. Var det inte så att familjen var viktigast i livet?
Och sen ska vi inte prata om allt jag har ställt upp för er båda, passat och hämtat även fast jag jobbat och gått i skolan. Jag har sagt ja för att jag älskar det och tycker det är roligt.
Det känns som det är dags att tänka om för er nu. Det är liksom inga spädbarn vi pratar om.

Mmmm.. Marabou..

Godkväll.. måste bara säga en grej, Marabou chokladen (originalet) är ju så himla goooood, åt den idag, MUUMS.

Lång dag

Ångest för den här dagen!!
Började för en kvart sen och slutar i Västervik 22 ikväll, sen sova där och sen upp imorgon samma tid och slutar inte förns 18 imorgon. Inte lätt att gå upp när mannen min ligger varm och mysig i sängen.
Nu piper kaffet här, klart! Nu måste jag springa till tåget. Hejhej!

Btw, filmen igår var svinbra, se den! Jag och Martin grät som bara den, haha..

Australia


Klockan 21.15 ska jag och Martin gå och se Australia. Den ska tydligen vara grymt bra, så får hoppas på det! Jag längtar mest efter popcorn och biosnacksen, så himla gott!

Varför har man så mycket att göra när man är ledig?

Freeeedag och ledig, wihooo! Vaknade nyss och det var ju inte direkt vad jag planerat. Ställde klockan på 09.00, gick ju inte så bra som ni märker. Jag ska hinna tvätta, städa trappuppgången (gjorde det aldrig igår), städa vår lägenhet, gå en långpromenad, träna med Martin på gymmet och sist, men inte minst GÅ PÅ BIO! Fullspäckat schema..

Men först blir det att lägga i en maskin tvätt och sedan ge sig i väg på promenad.. hej!

Kvällarna hos familjen Algotsson/Svaneland

Jag och Martin är jävlans sociala av oss på kvällarna. Jag surfar och Martin spelar playstation. Det ända som kan komma ur våra munnar är när Martin säger: "Sarah, snälla kolla min bil nu, helt förstörd!", eller liknande. Bara kommentarer om spelet och hur det går. Oftast är det när han gjort något han är stolt över på golfspelet, eller när han hittar en snygg bil på GTA. Killar asså. De är fan barn tills de dör.

..
I somras på vår 1-årsdag. Vi var på väg in till stan och skulle åka räkbåt, mys!

Linköping nästa..

Jahapp, då rullar vi snart in till Linköping. Sen slutar jag för dagen. Ledig imorgon, skönt. Ska hem och sopa och våttorka vår trappuppgång. Hjälper Ann och Stefan med det två gånger i månaden, (Martins moster och morbror som äger huset). Nej, nu är vi framme, gotta go..

Tomt tåg..

Haha, jag och Pelle har skitkul på tåget från Kalmar-Vimmerby. Inte en människa på tåget, men han ropar ut iaf - "Ja du Sarah, då ankommer vi strax till Blomstermåla, Blomstermåla nästa Sarah" haha, så kul kan man ha en onsdagskväll. Antar att John Blund är på ingång, men snart får vi sova. Blir hotellet i Vimmerby i natt.

Tuffituffituffi tåget gååår..

Hej hopp. Nu sitter jag på tåget med jobbmobilen. Har aldrig testat att mobilblogga förut, så får se om det funkar. Snart är vi iaf i Kalmar och då får jag äntligen äta min hemmagjorda skink och ostsallad, mums. Nej, nu måste jag visa KLART för Pelle (föraren). Ha en underbar onsdagskväll allihopa..

Gratis internet

Hej denna underbara dag!
Solen skiner som aldrig förr. Vårkänslor i luften! Snart ska man iväg och jobba. Tråkigt när mannen min är ledig, men men. Sitter här och surfar på gratis internet. Haha, vi har surfat gratis i typ ett år nu. Nått galet har hänt, men man ska ju inte direkt klaga. Tränat har vi hunnit med idag också. Duktigt.

Nej , nu ska jag platta håret..

Ensam natt

Usch så tomt och tråkigt det är när min lilla älskling jobbar natt. Idag är en sådan kväll (och natt!). Längtar ju efter min kille jämt ju. Det är så underbart att vara kär!
Imorgon börjar allvaret igen efter några dagars ledighet. Trodde att jag hade en överliggning imorgon, men sen när jag kollade i almenackan var det inte förns på onsdag, så imorgon får jag sova hemma, härligt. Martin jobbar natt imorgon med, så får sova ensam då också, buhhuu, men sånt är livet!


Titta så fin han var på nyår, ääälskling

There's no place like home

Min favoritblogg Engla's showroom har en tävling nu. Man kan vinna en väggtext/väggdekor från Vimsadekor. Självklart är jag med och tävlar! Älskar väggtexter. hade tänkt ha en i hallen sen när den är nyrenoverad. Har spanat in denna, mycket fin..


There's no place like home

Gillar även dessa..


Skulle vilja ha denna i vitt i sovrummet


Home sweet home


Home is where your memories begin

Bättre bild på nya hårfärgen


Finbesök från Sthlm




Då var det måndag idag då. Både jag och Martin är lediga, eller, Martin börjar 22 ikväll. Igår åkte mamma, pappa och Calle hem till Stockholm igen, tråkigt, men riktigt kul att ha dem här! Hoppas att jag och Martin kan åka till Stockholm snart.
Martin är ute och kapar grenar på vårat äppelträd. Det växer in till grannen. Jag står och kikar i fönstret när han står där och vinglar på stegen. Han är så liten.
Underbart att det är nååågot ljusare på dagarna nu. Snart är våren här.

Frisörbesök avklarat


Hemkommen från frisören. Är jättenöjd faktiskt. Blev en sådär härligt chokladig färg och massa uppklippt. Nu är man skyldig Martin 1,190 kr, men det var det värt!

Nej, nu ska det tändas ljus. Snart kommer mamma och pappa. Och lilla Calle också förstås..

Kavaj



Sprang in på H&M idag med Karro. Hittade världens finaste långa kavaj, helt perfekt! Tänk till jeansshorts, high heels och vit tee i sommar eller till ljusa uppvikna slappa jeans och en tee. Det blir nice!


Bland det snyggaste jag sett!

Jag får sååååååå oooont i hjärtat när jag ser dessa helt sjukt underbara skor från Topshop. Hade dödat för dem. Snälla ge mig dem!

Lev varje dag som om det vore den sista..

Nu har jag pussat Martin hejdå för nu åkte han precis till jobbet. Har gjort mig kycklingpyttipanna till lunch. Jättegott verkligen och inte alldeles för ansträngande. Ner me't i stekpannan bara. Imorgon kommer mamma och pappa, alltså blir det till att storstäda hela lägenheten. Man måste ju smöra.

Stackars David. Först jobbar han på Toys 'r us och personalen är sviniga mot han. Han söker nytt och får äntligen drömjobbet på Stadium där han har jobbat i typ två månader nu. Så ringer de idag och säger att 95 stycken måste avskedas i hela Sverige. Jävla skit, men David ge inte upp. Allt löser sig.
Och sen
, grädden på moset. Ann-Sofies (Davids tjejs) pappa fick en hjärtinfarkt här om dagen, men läget verkar vara rätt så stabilt nu iaf.
Tänker på er. Vi alla finns här för er jämt och det hoppas jag ni vet.



Läskigt att livet kan förändras så snabbt. Från att han varit helt frisk till att ligga på sjukhuset med en hjärtinfarkt. Hur kan livet vara så grymt? Jag har lärt mig att man ska leva varje dag som om det vore den sista. Visa för sina nära och kära hur mycket dem betyder för en.
För ja, man vet inte hur länge man får leva tillsammans. Allt kan hända..

Ja tack..


Chicy,se

Fel salong!!

SJÄLVKLART är allt ett missförstånd. Tog fel salong! De har tydligen flera och den jag hade bokat på var i Hackefors, vart i helvete ligger det liksom? Så typiskt. Så nu fick jag en tid här i city (city.. haha)  imorgon klockan 11.00. Får hoppas att det går bättre då.

Nu ska jag ner till Gräs och gulla med Jockes systerson. Måste ju ha en dos av bebisar ibland.

Min

Jag älskar dig. Det är du & jag föralltid!


Plutt-Martin

Äntligen får jag bli fin i håret!

Som sagt ska jag till frisören imorgon. Äntligen har jag bokat tid. Var hos frisören i somras senast. Eller ja, på min salong där jag jobbade fixade Viktoria mig. Imorgon blir det ett "riktigt" frisörbesök. När man jobbar som frisör bryr man sig inte lika mycket om sitt egna hår, men imorgon, åhh! Det ska bli så härligt att  bli klippt och färgad. Har typ en decimeters grå utväxt, haha.


Den här färgen blir det ungefär, chokladbrunt, mums.

Den där serveringsvagnen

Glöm inte att koka kaffe och te direkt när du går på tåget Sarah, så att det hinner bli klart i tid. Glöm inte att  fylla på serveringsvagnen med smörgåsar, läsk och fikabröd. Glöm inte att gå ut i tåget minst två gånger per resa.
Haha, serveringsvagnen är min bästa vän på tåget. Med den går tiden fort.

"Vill du köpa något från vagnen?"
Tur att man får slanka ben av att springa med denna hit och dit.



Sen ska vi inte tala om "serveringsrummet". FRESTANDE! Det gäller att stå emot!

 

Frisörbesök imorgon!


Hemkommen från jobb och gym. Härligt att jag fick två extradagar på jobbet. Nu är jag ledig till tisdag tror jag, wiihoo! Mamma och pappa kommer i helgen. Det ska bli jättetrevligt!
Imorgon ska jag äntligen gå till frisören och färga och klippa. Som jag längtat.

Nu ska jag ta och bege mig ner till Netto och handla tandkräm och tvättmedel.
Är man fattig, så är man.

Vår och sommar hos Topshop

Sorry för dålig uppdatering. Jag jobbar ju som ett djur nu, så har haft full rulle. Fick extrajobb idag och igår, så det är underbart sen när pengarna rullar in, så man kan få någon ordning på vår underbara lägenhet.
Åker ju till Småland när jag jobbar. Där är det KALLARE ÄN KALLAST kan jag lova er, -16 var det i Västervik när jag var uppe med tuppen klockan halv sex på morgonen, huuaah!
Nu längtar jag till vår och sommar, så man kan slänga på sig en fin tee, sandaler och en jeanskjol. Har spanat in Topshop, mycket fint..

Toppar








Skor



Klänningar


Mördartjänst!

Fy, idag har jag världens mördartjänst på jobbet. 07.35-22.00, sen sova i Västervik. Sen upp 05.00 på måndag och jobba till 13.00. Har knappt sovit något i natt också. Grannen under hade filmkväll med världens surroundljud. Trodde huset skulle spricka, seriöst. Hatar honom.

Hoppas ni får en trevlig söndag iaf :)

RSS 2.0