Rockiga Converse



Dessa skor är jag sugen på. Martin skulle ev. köpa dem till sig själv. Ingen höjdare och gå runt i samma kanske, så jag får väl låna hans, haha.

Kärlek

Ligger just nu i sängen på Kalmar hotell. Imorgonbitti blir det frukostbuffé, mums. Slutar vid 11 imorgon. Då ska jag och Martin ha det mysigt. Han har planerat hela dagen och kvällen.. älskling. Shit, jag är så förbannat kär i den människan. Jag skulle kunna göra allt för honom. Älskar dig mest av allt..

Vidingsjö

Jag och Martin har tagit oss i kragen och börjat springa i ett spår som ligger här i närheten. 5 km långt är spåret och man springer på träflis, jätteskönt! Dessutom har jag skaffat mig nya träningsskor för 1000 spänn, så nu gäller det att hålla igång. Mycket roligare med sköna skor!



Känner redan att dagens träning har tagit. Håller på att få träningsvärk i hela kroppen. Otränad som man är, haha. Man känner verkligen hur bra kroppen mår av att röra på sig. Imorgon kör vi igen!

Kuddar

Jag har kärat ner mig i dessa kuddfodral från H&M Home. Jättefina!


Sarah-dagen!

Denna hleg har bestått av LEDIGHET, mys och lite partajj. Elin, Elin och Jonas åkte hit i fredags och därefter blev det Stora torget och sedan Harrys.
Efter några timmar ramlar Elin Å ner för en trappa och gör illa foten, så hon och Jonas pallra sig hemåt. Elin på Jonas rygg, haha. Stackarn! Jag och Elin festa vidare inne på Sliver och slutade kvällen med Burges.
Igår blev det sällskapsspel här hemma med chips och dipp, funkar alltid!

Idag har man ju namnsdag också. Mor och Karro har hört av sig, hihi.
Nu ska jag baka kakor, puss!




Regnig måndag

Fan så trög jag är på att uppdatera här. Jobbar och sliter och har ju t.o.m gått och blivit mamma bara sådär. Det tar på krafterna! Idag blev det bussåk, tåget haverera mellan Kisa och Vimmerby, så vi fick evakuera. Av med massor av sunkiga Hultsfredungdomar med 300 väskor och in i en trååång buss. Suck.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med duntäcke och popcorn. Hoppas det går något bra på TV för en gångs skull.


2009-07-01

Plutten

Nu är han hemkommen, vår lilla Elvis. Han är så mysig och söt!



RSS 2.0