Melodifestivalen

Sitter och kollar på Melodifestivalen för första gången i år. HERREGUD, är det ett skämt eller? Så jävla pinsamt program asså och sjukt tillgjort..

Myslördag

Ikväll blir det laxmiddag och sen tvmys. Martin kom precis hem och båda är lediga resten av kvällen. Martin håller just nu på och sätta upp en tavelhylla i köket där jag ska ha tidningar/kokböcker. Blir nog fint!


Kvällen är räddad! Nya Lantliv. Kanske den får äran att pryda nya hyllan?

Mitt fredagspyssel..




Nya brödburken också!


Se vad lite godissockerbitar, vackert snöre, IKEAburkar och råsocker kan göra i köket.

Martin trodde jag blivit galen när jag kom hem med en Karamellkungengodispåse fylld enda upp med bara godissockerbitar, haha..

SOL

Åh, det är helt sjukt fint väder här i Linköping idag! Klarblå himmel och sooooooool, sooool, soooooool! En sjukt härlig sista februari alltså och det ska firas med en timmes powerwalk runt Stångån.
Igår var jag och Karro ute, Platens, sjukt tråkigt. Bara massa 18 åringar, så vi drog till Hakepi och käkade kycklingkebab och hamburgare, så kan det gå.
Imorgon är det liksom vår på riktigt, Mars och allt! Det går framåt. Nu är det inte långt till sol och bad!

Ut och rör på er i solen nu gott folk..


Gå aldrig till EPOK i Linköping!

Jag kokar över snart asså. Idag var jag och Ann-Sofie på stan och tittade. Efter ett tag gick vi in i en inredningsbutik som heter EPOK. GÅ ALDRIG ALDRIG DIT NI SOM BOR/ÅKER TILL LINKÖPING!
Jag tog i en skål med lock som jag tyckte var fin och locket föll i golvet och gick sönder, så jag fick panik och gick och bad om ursäkt och berättade som det var. Kvinnan i kassan blev halvt galen och sa att "man måste ju vara aktsam" och "det här får du betala!" och bla bla bla. Då sa jag att det självklart inte var min mening att ha sönder hennes skål liksom och att jag inte tänker betala. Halva skulle hon ha, alltså 300 kr för en olyckshändelse!
Tillslut fick jag väl någon form av blackout, så jag gav henne 100 kr och gick därifrån UTAN kvitto, men sen när jag kom ut kom ilskan och jag bara skakade. Ringde mamma som har mer koll än mig och hon blev ju såklart arg och sa att jag absolut inte skulle betala. Det är de som ska stå för sådant om man har en butik. Gick tillbaka och fick ett handskrivet kvitto. För det gamla hade hon ju slängt, men det ska ju gå att skriva ut ett nytt iaf.

JÄVLA KÄRRING. Nu ska jag ringa konsumentverket..

Fin klocka


Skum granne

I vårat hus bor det ett nygift par, en filippinsk tjej och en svensk kille. De bråkar jämt och inte lite heller! Man hör in till oss.och man hör exakt vad de bråkar om. Hon är den som är mest störd av dem. Hon skriker på honom om helt sjuka saker, bl a att han inte hade lagt deras skruvmejsel i rätt låda. "Sådan oordning hade dem inte när de bodde i Stockholm".
Idag stog hon i tvättstugan och tvättade och vi hade tvättid efter henne, så Martin var ner med vår tvättkorg. Då frågar hon Martin om han hade någon snöskyffel som hon kunde låna. Då svarade han att han redan hade skottat, så hon behöver inte göra det. (Han är ju hyresvärd och har hand om det bl a). Då fick han svaret att hon ville skotta mer för hon tyckte det var roligt och nu har hon stått och skottat i snart två timmar. Nu är hon på kyrktomten och skottar också, hahah, så sjuka människor det finns asså.

De skaffade också en liten hundvalp för några veckor sedan, men den lämnade de tillbaka här om dagen för "det var för jobbigt".


Jobbhelg

Då sitter man på kontoret med en kopp varm choklad och en banan. Ska snart iväg sista turen till Västervik och sedan får jag och Peter (föraren) sova. Ska bli skönt då vi har sovmorgon till 10.54 imorgon, wiihoo!
Mannen min är på hockey ikväll med Joakim och David.
De fick någon VIPgrej där med radiokanalen East FM, eftersom Joakim är kund hos dem. Det var tydligen gratis mat och dryck där, så jag tror de är nöjda och glada.
Nej, nu måste jag redovisa min kassa, sen ut till tåget i detta snöoväder..

A friend like you

Tack tjejer för en underbar helg tillsammans med er. Ibland kommer det över mig hur mycket jag saknar er alla vardagar här 20 mil bort. Det är jobbigt då, men jag försöker att inte tänka på det. Ni betyder lika mycket för mig även om jag inte alltid kan umgås med er som vi gjort förut. Är så tacksam för att jag har er. För att ni finns i mitt liv.
Utan er är jag ingenting. Absolut ingenting!



When I had no one to call
All the world had shut me down
I showed up at your door so blue
Thank God
I had a friend like you

Any times I've gone without a home
A meal
A pair of shoes
If you had three you'd give me two
There ain't no other friend like you

Joshua Radin -  Friend like you


Städning i min walk in closet

Gjorde precis klart i min walk in closet. Det har varit en enda stor röra där inne nu ett tag. Har rensat ut och ska slänga tre säckar kläder, haha. Så skönt att bli av med massa skit som ändå bara ligger där och dammar. Någon gång ska jag måla vitt där inne och sätta utt fin lampa, spegel och finare hyllor, men det får funka såhär ett tag till.
Fick en jättebra "skohyllla" av martins moster idag. Det får plats 15 par skor på den, skitbra.

FÖRE



EFTER


Kolla hit syrran!

Idag köpte jag en jättefin vårjackaGina tricot för 299 pix, rena rama kapet! Tänkte på dig syrran nu när du snart är tjock och härlig om magen. Denna är ju perfekt! Rymmer säkert två gravidmagar i en och samma jacka :)




Den 27 augusti bär det av!

Igår bokade vi hotell och flyg till Platanias i Grekland, uuunderbart! Den 27 augusti bär det av. Lite sent blev det, men det får gå ändå. Vi är ju trots allt tre brudar. Blir nog skitkul! Sååå härligt att ha något att se fram emot kalla vinterdagar som dessa. Hata kyla!


Hotell Mary

Storstädning

Idag är det storstädning på mitt schema. Lyssnar på Tom Petty och Britney Spears på högsta volym. Är klar med köket nu. Skrubbning av luckor och damning av varenda vrå. Nu är det bara damsugningen kvar och sen fortsätta med resten av rummen här hemma..




Bullfest bullfest hela dan!

Nu har bakSarah varit i farten igen, KANELBULLAR! Blev riktigt fina (inte smakat än dock) för att vara första gången. Nu ska jag ner och bjuda David och Ann-Sofie. Det ska bli intressant och se hur alla dessa ska få plats i vår minifrys, men det är ett senare problem..



Platanias, Grekland


Ikväll ska jag, Tina och Tessan boka resa till i sommar, vecka 35/36 blir det Grekland, Platanias. Tror vi kommer få skitkul vi tre. Underbart att ha något att se fram emot!


"Platanias är en by som ligger ungefär en mil från Chania. Denna plats var för inte speciellt länge sedan en lantlig grekisk by med gårdar. Idag har det däremot blivit en av de städer som har störst nöjesliv och puls på hela Kreta. Det finns nämligen ett mycket stort utbud av restauranger, tavernor, café, barer och diskotek. Utbudet gör att många turister känner att det verkligen har valmöjligheter på sin semester. Men även om byn blivit väldigt turistanpassad finns några fina gamla delar av byn där man kan se den gamla stadskärnan. Denna gamla del var förr en plats där man tog skydd när staden invaderades av pirater eller andra motståndare. Platsen var belägen högt uppe på en klippa och i grottorna tog invånarna skydd. På senare tid har man byggt ut staden ner mot havet och idag ligger de flesta hotellen nere vid vattnet. Det som lockar många är att det erbjuds allt ifrån femstjärniga hotell till enklare lägenheter i byn.

Stranden i Platanias är fyra kilometer lång och småstenig, det vill säga det är sand som blandats sig med mindre stenar. Här finns solstolar och parasoll för uthyrning samt en del vattensporter. Stranden har faktiskt också fått Eu:s blåa flagg för ren strand sju år i rad. När man inte befinner sig på stranden rekommenderas det att vandra upp vid olivlundarna eller att besöka apelsinodlingarna. Runt om i området finns nämligen mycket fin natur med vackra trädgårdar och bambu som växer längs floderna. Tar man sig ungefär en kilometer utanför byn kan man hitta en vild natur med tropisk känsla. Stora delar av dessa områden är faktiskt naturskyddade. I Platanias finns annars det mesta som man behöver för semestern som exempelvis shopping, banker, apotek, läkare m.m. Många turister gör ändå utflykter in till Chania stad för att få fler upplevelser. Taxi dit kostar ungefär 120 kronor, dock ska man vara uppmärksam på att man åker med taxameter."

Asosbeställningen

Nu har jag hämtat mitt paket från Asos. Ett guldarmband med stor rosett och ett par svinhöga klackar med platå. Skorna passade perfekt. Älskar dem. Riktigt sådär svinhöga.






Slapp röv på beachen är väl ingen hit direkt?

Idag var och jag Martin duktiga och åkte och träna. Yey! Nu sitter jag här med en dajmpåse (som jag köpte igår, som SKULLE sparas till på lördag då tjejerna kommer), gick inte så bra dock.
Funderar på att ta en powerwalk i detta vinterväder, solen lyser ju, men känns ändå så jobbigt på nått sett, som vanligt. Mitt Asospaket har ju kommit, så måste gå ut ändå. Nej, nu får jag ta tag i mig själv med hårdhandskarna. Detta funkar inte.
Slapp röv är väl ingen hit på beachen i sommar Sarah?




Rockiga jeans

Min rockkille Martin vill att jag ska gå och prova dessa snygga jeans. Passar dem så får jag kanske dem i alla hjärtans dagpresent. Han är så snäll min korv.


Husmors-Martin

Martin är så söt när han ska vika sin tvätt, speciellt tishor. Han viker alla jättejättenoga och sen sorterar efter färger, haha så sött asså.


Butiksbiträde

Nu sitter jag i Jockes butik Gräs. Jobbar här idag för han är i Stockholm och köper in för höst och vinter '09. En mössa har jag sålt iaf. Duktigt!
Karro kommer hit 14.15 och tar över. Jag och Ann-Sofie ska dra en sväng till IKEA, som alltid. Mitt andra hem.

Espresso house

Idag har jag fikat med Karro på Espresso house. Fan vad vi fikar asså och jämt på samma, haha. Deras iste är sjukt gott. Beställde även vår standardmacka, (grillad ost och skinka med dijonsenap, haha) och en stor choklad och hasselnötsmuffin, muuums! Vi kom även fram till att båda är lediga idag, så vi bestämde att vi skulle dra ut en sväng och se vad stan har att erbjuda och innan ska Karro göra Flygande Jakob till mig. Gullungen.


Synsam

Var inne på Synsam idag och provade glasögon. Måste ta tag i synundersökning snart. Nu är det slut på kisandet, haha. Hittade faktiskt två par som var snygga, från Tiger och Sand.
Tigerbågarna var svarta i pilotmodell och Sandbågarna var mer "lärare", haha. Tror nog att man får mer användning av de sistnämda. De andra är roligare, men smakar det så kostar det! Får nog nöja mig med ett par.


Me and my home

Klicka för att stänga fönster

Denna klocka skulle jag vilja köpa och ha i köket.

Greengate

Greengate har så himla mycket fint. Precis min stil..



produktbild






Greengate Plåtlådor Klara Set om 3 st

Greengates produkter går att beställa från bl.a. Amorina, Elsas hem och Förr.


Rosor

I vårat hem blir det mycket vitt, gammeldags och lantlig stil. Idag fick två nya blommiga saker följa med hem. En roskrans från SIA till ytterdörren och en kökshandduk från Greengate. Det är det lilla som gör det. Båda inhandlades på favoritaffären Handplockat här i Linköping. Skulle kunna bosätta mig i den butiken.






Fina detaljer!

En dagens!




tunika gina tricot
lackleggings gina tricot
pippiskor din sko


Får aldrig nog

Köpte ett par fejkugg's idag på rean, 120 kr. Så jävlans sköna!




Världens bästa födelsedag

TACK ALLA UNDERBARA. Har haft världens bästa födelsedag och fått massvis av sms och inlägg på Facebook. Tack tack tack!
Har fått fina presenter också, så jag är mer än nöjd. Visar bilder imorgon!


Forever 21

Då var man ett år äldre, men fan inte klokare. Trivs faktiskt väldigt bra med att vara 21, än så länge. Här kan jag stanna.. Slutar om fem timmar. Då blir det en snabbfika på stan med Karro. Sen hem och städa, duscha, laga Tacos och baka en prinsesstårta för ikväll vid 18.30 kommer svärföräldrna. Lite senare blir det min tårta och då kommer även David och Ann-Sofie. Blir nog en toppendag. Grattis till mig..

Äntligen..

Har slängt iväg en beställning från Asos nu, ett par heels och ett armband. Längtar!

Present till pojkvännen, eller dig själv..?

Snygga Andy Warholklockor. Finns att köpa hos bl.a. Asos. Svincoola tycker jag..

Andy Warhol Purple Nothing Special Watch
 Andy Warhol Purple Nothing Special Watch
Andy Warhol Green Nothing Special Watch
Andy Warhol Green Nothing Special Watch

Mums..

Oasis Lazer Cut Peep Toe Ankle Boot
ASOS Heeled Gladiator Sandals

Pippiskor

Fikade med Ann-Sofie och Karro idag. Sen blev det en sväng på stan. Hittade en alla hjärtans dagpresent till min kärlek och skor till mig själv! Har letat som en tok efter ett par "Pippiskor". Inte skinn dock, men 499 kr är ju svinbra och till våren är det inget måste med skinn tycker jag, så jag är helnöjd..






Martins alla hjärtans dagpresent fick han öppna redan nu, då jag var osäker på storleken. Han har oftast 40 i skor (som mig, haha), men ibland har han 41 och det fanns kvar ett par 41:or i en annan affär, men dessa passade skitbra tydligen...


Med en enkel tulipan, på bemärkelsedan'..

Nyss hemkommen från jobbet. Köpte mig en bukett på väg hem. Det är jag värd. Det är ju trots allt min födelsedag imorgon och då måste man ju ha lite blommor på bordet. Det bästa med våren är nog alla fina blommor man kan köpa, speciellt tulpanerna..


 
Den vita vasen köpte jag på Åhlens för någon vecka sedan..


Bussvärd

Ännu en morgon man får slita sig upp ur sängen. Började för en halvtimme sen. Tur att Martin också började tidigt. Fick skjuts, tack älskling!

Idag blir det att vara bussvärd. Inställt tåg, ovanligt.........

Brorsdotter

Fick bilder av bror nyss. Nora fyllde ju ett år igår. Man vill bara äta upp den där sötkorven..






Vi hittade sushihyllan!

Idag har det shoppats på MAXI. 1500 kr fattigare, men mat har vi!
Mycket mat i kylen och frysen = lycka!
Jag och Martin hittade Sushihyllan och gick lösa. Nu är det bara lax och scampi som måste inhandlas innan vi kan göra vår egna sushi. Får väl se hur det går. Bror lovade att svara i telefonen om vi fick problem ,haha. Han har gått sushiskola. Fiskpinnar, potatis och remouladsås fick det bli till middag idag. Nu när man flyttat hemifrån är sån mat plötsligt hur god som helst, skumt.



Bilder från när brorsan gjort hemmagjort sushi. Visst ser det gott ut?

Asos

Blev aldrig en beställning från Forever 21 igårkväll. Nu har jag hittat massa snyggt från Asos också. Enligt Engla så har dem en kampanj nu där frakt till Sverige går på endast 10 pix, så det vore ju grymt bra.

ASOS Cut-Out Front Slingback Sandal
ASOS Leather T-Bar Platform Sandal
ASOS Two Pocket Satchel

Ja, det finns massor..

Nora 1 år!

Chocolate cupcakes

Jaha, då fyller man snart 21 då (på onsdag), får se om någon kommer ihåg lilla mig. Jag har iaf bjudit hem Inger och Kenth på middag, men måste ju baka nått också. Tårta eller små cupcakes? Det är frågan.

Idag fyller för övrigt lilla Noris år, hela ett år! Tiden springer iväg..

Jordgubbstårta med Lemon curde

Blommor, prickar och volanger






Beställa?

Funderar på att slänga iväg en beställning från Forever 21, vill ha ett par nya partyskor. Kolla dessa liksom, perfekta..


RSS 2.0